Vedetele noastre

Iată unde a crescut Monica Columbeanu! (poze)

Monica Columbeanu nu a fost dintotdeauna prinţesa din palatul lui Columbeanu, ci o simplă şi umilă fată de la ţară, care croşeta macrame la lasetă şi prăşea la vie. Este născută din ingemănarea a două neamuri de maghiari catolici, gaborii (Emil Gabor-tatăl) şi ceangăii (Veronica Bulaica-mama), informeaza Libertatea.Când avea doi ani, era să moară înecată

Casa în care a copilărit şi a crescut Monica este undeva la 25 de kilometri de municipiul Bacău, pe culmile înalte ale Subcarpaţilor Moldovei, în satul Gîşteni din comuna Răcăciuni. E casa pe care părinţii ei au construit-o după ce au scăpat cu viaţă din inundaţiile de la începutul anilor ’90.Situată la şoseaua principală, pe un deal care coboară într-o vale pe unde şerpuieşte un pârâiaş, casa în care a crescut Moni a fost ridicată de Emil Gabor pe un schelet din lemn, iar în loc de cărămidă sau ciment a folosit lut. Lut luat din şanţ.Casa a fost vândută, prin 2000, unei familii tinere. “Au dat-o cu 17 milioane, pentru că Veronica nu mai voia sub nici un chip să mai stea acolo. S-au mutat în Bacău, în apartamentul pe care Emil îl primise, pe vremea lui Ceauşescu, de la stat. Veronica a fost de rea-voinţă şi din cauza asta s-a supărat şi Emil. Mereu avea câte ceva de reproşat lui sau neamurilor sale”, ne-a mărturisit Elena Matei (75 de ani), mătuşa lui Emil Gabor.«E din neam de ţigani unguri»


Neamurile părinţilor Monicăi Columbeanu se regăsesc, comasate, în două sate din Răcăciuni: Gîşteni (din partea tatălui) şi Fundu Răcăciuni (mama). “Amândoi sunt neam de unguri. Tatăl e din neamul ţiganilor gabori, iar mama, din cel al ceangăilor”, povesteşte baba Maria, care pare a le şti pe toate.“Toţi ăştia sunt romanocatolici pe aici. Bine, la un moment dat, părinţii lui Emil s-au certat cu preotul catolic şi au trecut la ortodoxism”. Monica Columbeanu, la rândul ei, s-a lepădat de catolicism şi a trecut la ortodoxism în clipa în care s-a măritat cu Irinel Columbeanu.

 

Related posts

Şerban Huidu: „Nu m-aş duce niciodată la o emisiune la OTV!”

admin

Anna Lesko a îngenunchiat în faţa Elenei Hueanu (poze)

admin

Cornel Constantiniu învaţă să vorbească din nou

admin

Leave a Comment