Vedetele noastre

Propunerea sexuala dintre Gabriel Fatu si Iuliana Negoescu, la concursul Miss Plaja

Click! a intrat în posesia unei înregistrări audio, de unde reiese foarte clar că Gabriel Fatu, vedeta OTV, îi face avansuri şi îi propune tinerei Iuliana Negoescu (20 de ani) să întreţină raporturi intime în camera lui de hotel, din Mamaia. Gabriel Fatu a profitat de faptul că soţia sa, regizoarea Chris Simion, nu s-a aflat cu el pe Litoral şi i-a propus unei participante la Miss Plaja servicii sexuale în schimbul titlului de Miss şi a premiului de 5.000 de euro.Iată cum a decurs “negocierea”
Fătu: Vrei să câştigi titlul sau titlul şi banii la sfârşitul concursului?

Iuliana: Da… şi banii!

Fătu: Atunci eu asta îţi propun! Te-am văzut, eşti drăguţă, şi-ţi zic: Iuliana, dacă eşti drăguţă, te fac să câştigi! Cât de dispusă eşti pentru acest premiu?

Iuliana: Da, sunt dispusă. Spuneţi-mi despre ce e vorba!

Fătu: Adică ai face un compromis pentru banii aştia?

Iuliana: Da … De ce nu? Bănuiesc că nu este de viaţă şi de moarte acest compromis!

Fătu: Vrei să ne vedem noi doi, singuri?

Iuliana: Adică să avem relaţii intime, domu’ Fătu?

Fătu: Eu aş zice să facem dragoste! Auzi, ce ştii să faci?

Iuliana: Orice! Pe bune! Nu-ţi spun ce-mi place! O să mă descoperi!

Fătu: Eu îţi garantez că tu vei fi locul I. Dar mai am un prieten, pe care trebuie să-l includem şi pe el. El este sponsorul la toată povestea asta. Poţi să o faci cu mine, după aia cu el. Vrei să o facem în trei? El oricum nu poate, mai mult de două minute, nu poate!

Iuliana: Nu, nu, hai mai bine pe rând!“Înregistrarea a fost făcută pe data de 12 iulie. Domnul Gabriel Fătu m-a sunat şi, de îndată ce am simţit că îmi face avansuri, am apăsat butonul de înregistrare. M-am speriat şi mi s-a făcut scârbă în acelaşi timp, dar am jucat după bunul lui plac, să vedem cât de departe merge. Mi-a zis că mă aşteaptă peste câteva zile, într-zi de joi la el la hotel, când se făceau repetiţii pentru concurs”, a declarat Iuliana, pentru Click!

Related posts

Andreea Antonescu s-a îngrăgostit de un măgăruş

admin

Radu Groza, în separeu cu Roxana ex-Heaven

admin

Adrian Filote încă locuieşte cu părinţii

admin

Leave a Comment