Sanatate

Vine vara! Eu cum scap de burtă?

Este o întrebare chinuitoare, nu-i aşa? Diete stricte, sport şi… degeaba. Burtica noastră parcă se încăpăţânează să-şi facă simţită prezenta.



Iar acum că vine vara problema începe să ne macine tot mai tare. Şi, inevitabil, ajungem să ne întrebăm: eu cum scap de burtă? Din fericire, am găsit răspunsul: pot să scap de burtă ci cu ajutorul execiţiilor.



Da, câteva exerciţii făcute dimineaţa pe stomacul gol de vor ajuta să scapi de burtă. Înainte de a lua micul dejun fă puţină mişcare. Începe cu o uşoară încălzire, o rotire a braţelor şi câteva aplecări, apoi continuă cu o serie de abdomene.



Pentru a scăpa de burtă rapid, durata ideala a exercitiilor ar trebui să fie între 15 si 30 de minute. Depinde de grăsimea pe care vrei să o dai jos. Apoi îţi poţi lua micul dejun liniştită, dar nu exagera cu mâncarea.



Încearcă să adopţi o alimentaţie sănătoasă şi, cel mai important, bea foarte multe lichide. Te vor ajuta să pierzi mai repede din calorii. Şi acum un mic secret: dacă vrei să slăbeşti mai repede, înlocuieşte ceaiul verde cu apa fierbinte după fiecare masă. Dă rezultate! 

Related posts

Atenţie la răceală! Supradoza de paracetamol poate fi fatală

admin

Băuturi răcoritoare cu care elimini grăsimea de pe burtă

admin

6 uleiuri naturale pentru înfrumusețarea pielii tale (foto)

admin

Leave a Comment