Vedetele noastre

Cătălin Botezatu, caracterizat prin dorinţa de senzaţional

Psihologul Showbiz.ro isi apleaca privirea asupra celui mai controversat, barfit si invidiat designer autohton. Oare cum o fi in pielea lui Catalin Botezatu? Iata parerea specialistului…  Catalin a avut probabil o disponibilitate innascuta, astfel incat reuseste sa isi puna in valoare creativitatea in ceea ce face.Este, desigur “ajutat” si de domeniul ales, designul vestimentar. Catalin Botezatu si-a inceput cariera ca model, in 1984, fiind apoi unul dintre primii creatori de moda care s-au impus in Romania dupa Revolutie. Catalin poate fi si un exemplu pozitiv pentru directia in care se poate duce o cariera de manechin, dar trebuie stiut ca nu toata lumea are acelasi potential creativ si nu orice manechin sau fotomodel poate ajunge un designer de succes. Creativitatea se gaseste sub o forma latenta, virtuala, in grade si proportii diferite, la fiecare individ.

Iata cateva exemple de originalitate marca Botezatu: si-a prezentat una dintre colectii intr-un avion si a transformat selectul club Bamboo intr-un adevarat spatiu de circ.

In plus, este foarte important ca potentialul creativ sa fie educat si canalizat corespunzator. Sa nu uitam ca Botezatu si-a inceput cariera in moda in 1984, ca manechin al casei de moda Venus si ca scoala Zinei Dumitrescu nu se limita doar la a stii sa te “fatai” pe catwalk, ci si la a te purta intr-un anumit fel, la a avea capacitatea de a purta anumite discutii, pe scurt la avea un nivel de comportament, educatie si cultura generala satisfacator.Catalin Botezatu este respectat in bransa: pentru el au defilat cam toate personajele mondene posibile, inclusiv Monica Columbeanu si… soferul ei! Desi uneori exagereaza din dorinta de a crea senzational as zice ca mai degraba acest gen de manifestari, uneori excentrice se incadreaza in “regulile de aur” ale showbizz-ului. Designer-ul se iubeste cu cea mai dorita blonda din showbiz, Bianca Dragusanu, care a ajuns sa fie poreclita “Blonda lui Bote” 

Related posts

Codin Maticiuc nu reuşeşte să-şi vândă Ferrariul

admin

Andreea Marin lansează body-ul extensibil

admin

Gina Pistol şi Andreea Spătaru şi-au vândut corpul pentru reclame

admin

Leave a Comment