Vedetele lor

Brooke Shields, goală la zece ani!

Încă de mică, Brooke Shields a pozat goală pentru 450 de dolari! O fotografie realizată în urmă cu 33 de ani atrage atenţia londonezilor şi nu numai. Clişeul, realizat de artistul american Richard Prince şi având titlul “Spiritual America”, o înfăţişează pe Brooke Shields, la vârsta de 10 ani, complet goală şi purtând un machiaj violent.







Imaginea, ce urma a fi prezentată britanicilor, la vernisajul unei expoziţii organizate de către galeria de artă modernă Tate – Pop Life a fost retrasă din expoziţie în urma unei vizite efectuate de poliţiştii britanici din departamentul însărcinat cu monitorizarea publicaţiilor obscene, scrie Gandul.







Muzeul londonez de artă modernă a renunţat să mai expună fotografia copilului star, după vizita celor de la Scotland Yard, care au atras atenţia că această imagine ar încălca legile privind obscenitatea.







Actriţa nu are drepturi asupra clişeului



Nu este pentru prima dată când acest clişeu stârneşte scandal. Fotografia a fost realizată de artistul american Richard Prince, se intitulează “Spiritual America” (America spirituală), şi este de fapt o reproducere a unei alte imagini.

 

Related posts

Imaginile cu Michael Jackson la repetitii costa 50 de milioane de dolari!

admin

Pamela Anderson, dată afară din casă

admin

Britney Spears îşi recapătă averea şi libertatea

admin

Leave a Comment