Cotidian

Karaoke și mountain cross în Munții Bucegi

Sâmbătă, 4 august are loc „Ziua Lacului Bolboci”, lângă barajul Bolboci! Publicul va avea prilejul să se delecteze cu parada costumelor ecologice, piese de teatru, să se înfrupte din bucatele tradiţionale, să se familiarizeze cu muzica şi dansul popular din zonă, iar cei mai îndrăzneţi vor putea participa la crosul montan sau la concursul cu barca.

 

Pe scenă vor avea loc concerte cu interpreţi şi artişti locali, iar seara se va încheia cu un minunat spectacol de karaoke. Evenimentul finanţat din fonduri europene se va deschide la ora 11:00, lângă barajul Bolboci şi se va desfăşura pe tot parcursul zilei de sâmbătă.

 

Organizatorul evenimentului este Fundaţia Karitas, iar proiectul este finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

 

Accesul în zonă se poate face cu mijloace auto, pe DN 71 (dinspre Târgovişte până la Moroeni şi apoi pe drum forestier), pe drumul forestier ce urcă dinspre Sinaia pe la Dichiu şi prin Cheile Zănoagei sau pe diverse trasee turistice.

 

Lacul Bolboci este un lac artificial de forma unei amfibii. Este amplasat într-un loc de o rară frumuseţe şi nu foarte cunoscut, în inima munţilor. Aerul curat, nuanţele de verde smarald ale undelor în care se reflectă munţii, cerul şi pădurile, dar mai ales liniştea deplină sunt atuurile care pot convinge pe oricine să petreacă o vacanţă relaxantă, îmbinând armonios beneficiile muntelui cu cele ale apei.

Related posts

Târg de produse tradiționale în București

admin

Astăzi se decernează prestigiosul Premiu Nobel pentru Pace

admin

Apple pregateste marea lansare iPad 3

admin

Leave a Comment