Vedetele lor

Freida Pinto si Dev Patel, starurile din “Slumdog Millionaire”, iubiti si in realitate (video Jai Ho)

Ultima barfa… Actorii principali din “Slumdog Millionaire” sunt iubiti!Freida Pinto si Dev Patel sunt la inceput de drum. Si in cinematografie, dar, se pare si in viata de cuplu!

Secretul e bine pazit, spun tabloidele. Nici Freida Pinto si nici Dev Patel nu au vorbit foarte mult despre relatia lor.Se feresc, poate tocmai pentru ca Freida are 24 de ani, iar Dev e mai mic decat ea cu sase ani!

Cert e ca amandoi vorbesc foarte frumos unul despre celalalt. “Sa lucrez cu Dev e probabil cel mai bun lucru ce mi se putea intampla”, spune, sfioasa, Freida despre experienta la Slumdog Millionaire.Dupa castigarea celor mai importante premii la Gala Oscar, viata celor doi actori s-a schimbat, dar ziaristii, care le urmaresc acum fiecare pas, i-au observat facand cam multe lucruri impreuna. Ei au fost vazuti la Londra, in magazinul unui bijutier celebru, cumparand un inel. Era chiar de Valentine’s Day. Coincidenta?Se confirma! Starurile din “Slumdog Millionaire”, iubiti si in viata reala
Dupa o gramada de speculatii, daca sunt sau nu iubiti, Freida Pinto si Dev Patel, starurile din filmul “Slumdog Millionaire”, nu mai pot sa se ascunda.Anita, mama lui Dev Patel, a dat totul pe fata. “Viata nu putea sa fie mai buna pentru el. Freida e o frumusete si ma bucur pentru ei”, a spus mama actorului.Comentariile acesteia au aparut la doar cateva zile dupa ce Dev a plecat spre Israel ca sa se intalneasca acolo cu Freida Pinto. Actrita filmeaza o pelicula la Ierusalim, iar cei doi au fost surprinsi impreuna la Tel Aviv, la restaurant, in port, dar si la hotel.

Related posts

Susan Boyle a fost externată din spital!

admin

Jennifer Lopez, filmată făcând sex de fostul soţ

admin

Lady GaGa: „Am atat organe bărbăteşti cât şi femeieşti!”

admin

Leave a Comment