Vedete

Andrei Năstase, cu ochii în lacrimi la Antena 3!

Fiul cel mare al llui Adrian Năastase a rupt tăcerea. Tânărul a venit în emisiunea luiMihai Gâdea pentru a face publică dorința lui: își vrea tatăl în libertate. Lucru pentru care este dispus să ajungă chiar și la mila lui Traian Băsescu.

 

Mai mult, Andrei Năstase a decis să facă publică scrisoarea pe care i-o lăsase tatăl său şi în care acesta îl sfătuia să nu se facă politician.

 

Tânărul a acceptat să facă publică scrisoarea. Iar în timp ce Mihai Gâdea o citea, Andrei Năstase era cu ochii în lacrimi. Repeta că se teme pentru cănătatea tatălui său.

 

„Andrei, dragul meu, vei rămane capul familiei. Să ai grijă de mama şi de Mihnea. Ştiu că va fi greu, dar ştiu că vei reuşi. Va trebui, cu ajutorul avocaţilor, să îmi restitui dreptul la onoare şi la demnitate. Poate va fi greu să înţelegi decizia mea, dar nimeni nu va reuşi să mă umilească după o viaţă de muncă şi de eforturi. Prefer să plec de lângă voi cu demnitate şi cu sentimentul că nu accept nedreptăţile. Îţi doresc să fii fericit, să ai o familie frumoasă şi să nu faci niciodată politică”, scria Adrian Năstase, în biletul lăsat fiului său cel mare.  

Related posts

Bianca Drăgușanu, acuzată că a jignit-o pe Teo. „Eşti vacă împuţită!”

admin

Gigi Becali, pictat pe zidurile unei biserici din țară

admin

Monica Columbeanu e grav bolnavă de TBC, spune Damaschin

admin

Leave a Comment