Vedetele noastre

Monica, luată la şuturi de Zăvoranca la “Pact cu diavolita”! “Ieşi afară, nesimţito!”

 

La filmarea emisiunii “Pact cu diavolita”, unde Oana Zavoranu a avut-o ca invitata pe Monica Columbeanu, a iesit cu scantei. Sotia lui Irinel i-a cerut gazdei ca la montaj sa taie secventa in care un barbat fara camasa pe el a plimbat-o in brate prin platou, ca nu cumva sotul sa o vada in aceasta ipostaza, insa Oana a refuzat. Dupa ce doamna din Izvorani i-a spus ca are destula putere incat show-ul sa iasa cum vrea ea, Zavoranca s-a enervate atat de tare incat a dat-o afara din emisiune: “Iesi afara, nesimtito!”.Ziarul Cancan scrie pe larg despre acesata poveste: “Un moment din schema scenariului prevedea un fel de casting de soferi pentru Monica. Unul dintre tinerii expusi in fata sotiei miliardarului de la Izvorani s-a dezbracat de camasa si a luat-o in brate. A plimbat-o asa prin studio, asezand-o pe pianul din platou si apoi aducand-o inapoi la canapea. Monica nu a protestat in niciun fel, ba chiar a zambit, dar dupa cateva minute i-a zis Oanei sa nu difuzeze aceste imagini pentru ca ea este sotia lui Irinel si nu vrea sa apara in bratele altui barbat, care nu era nici macar asa de frumos. Vedeta Kanal D i-a spus ca s-a filmat si si-a continuat treaba, dar Monica a revenit dupa cateva minute cu solicitarea ei de a taia la montaj secventele cu pricina, insa pe un ton care a starnit indignarea intregii echipe de filmare. “Am destula putere sa fac tot ceea ce imi doresc. Sa fac in asa fel incat sa fie “bine” cu aceasta emisiune. Cum m-am certat cu cei de la Pro TV pot sa ma cert si cu voi”, a spus aceasta revoltand-o teribil pe Oana Zavoranu.

 

 

Se vad la tribunal

In replica, prezentatoarea i-a spus Monicai ca ea nu face legea in emisiunea ei si ca s-a saturat de vedete de carton, apoi a dat-o afara din studio. “Iesi afara, nesimtito!”, a spus, nervoasa, Oana.

Zavoranca intentioneaza sa difuzeze emisiunea cu tot cu secventele pe care Monica si le-ar fi dorit eliminate la montaj, sambata, la ora 22.30. Mai mult, Oana vrea sa o dea in judecata pe sotia lui Irinel pentru amenintare si santaj”.

 

Related posts

Biletele la concertul lui Ştefan Bănică jr s-au epuizat

admin

Monica Columbeanu l-a înlocuit pe Voicu Pânzar!

admin

Monica Columbeanu are un nou sofer sexy

admin

Leave a Comment