Vedetele noastre

Nasul Adrian Minune a blocat ieri traficul in Craiova

Adi Minune a paralizat, practic, orasul Craiova pentru ca a venit cu mare alai sa fie nas. Alaturi de sotia sa Caty, el i-a cununat pe Milenca si Sicuta Filoti. Strazile pe care a trecut sirul de limuzine au fost blocate, iar craiovenii au ramas cu gurile cascate ca la urs.Manelistul Adrian Minune si sotia sa, Caty, au acceptat invitatia de a-i cununa fiul lui Silvian Filoti, zis Fulguta, acrie Cancan. Dupa ce au respectat cu sfintenie toate obiceiurile, nasii si mirii au trecut la cele moderne, facand o plimbare cu limuzina prin oras.

 

S-au pozat in parcul Romanescu, dupa care alaiul de nunta, format din sute de oameni, a poposit la restaurantul de pe lacul din parc, unde a avut loc petrecerea. Florin Salam si Sorinel Pustiu au cantat pentru miri.

 

“Am nasit acesti copii cu mare drag. Este o nunta de mare rang, si aici la Craiova eu sunt iubit si bine primit”, a declarat Adrian Minune. Mireasa a purtat o rochie superba, care a costat aproximativ 3.000 de euro.Din meniul de la petrecere nu au lipsit purcelusii de lapte, sarmalutele oltenesti, iepurii, dar si micii traditionali. Invitat special la eveniment a fost Nati Meir, cunoscut ca un sustinator al minoritatilor.

 

Related posts

Sonia Trifan, în echipă cu celebra actriţă Liz Hurley

admin

Monica Columbeanu şi Voicu Pânzar s-au întâlnit pe ascuns!

admin

Elena Cârstea, ameninţată pentru 25.000 de euro

admin

Leave a Comment