Feminin

Fashion (F)Estival în Centrul Vechi, în acest weekend

Bijuterii handmade, creatii vestimentare, accesorii vintage, cosmetice bio… Toate intr-un eveniment hot!Incepe Fashion (F)Estival în Centrul Vechi

Weekendul acesta, în centrul Vechi al Capitalei, ultimele creatii ale tinerilor designeri autohtoni, dar si multe alte minunatii pregatite sa reinventeze universul feminine, vin la cel mai inovativ targ al acestei veri – Fashion (F)Estival care se va desăfura în 3 și 4 august.

Un eveniment care va crea istorie gratie multitudinii de produse, curcubeului de culori si talentului participantilor, relevat in fiecare obiect, – instrumente perfecte pentru a face din week-endul 3-4 august o experienta de shopping deosebita.

Totul se va petrece intr-o locatie cu traditie din Centrul Vechi al capitalei – La Historia (Str. Sf Dumitru, nr. 3), gazda ce va fi bucuroasa de oaspeti si ii va astepta cu bauturi reci ca gheata savurate intr-o ploaie fina de stropi de apa.

Totodata pe parcursul celor doua zile, intre orele 12:00 -20:00, organizatorii pregatesc surprize pe placul tuturor.

De la discounturi spectaculoase si pana la prezentari de moda, sedinte de make-up sau hair-styling, vizitatorii vor avea toate motivele pentru a-si petrece zilele libere sub semnul relaxarii, bunei dispozitii si distractiei.
Si inca un cadou de la organizatori! Art Nation Media si Mercada Communication ofera intrarea gratuita! 

Related posts

Inele gotice din argint masiv (foto)

admin

Adoptă stilul marinăresc în ţinuta ta de primăvară! (poze)

admin

Colecție nouă de genti Louis Vuitton (galerie foto)

admin

Leave a Comment