Feminin

Cacao cu lapte creste apetitul sexual al barbatilor

Avand stresul ca inamic principal în declanșarea și dezvoltarea unor boli, nu este nimic ciudat in faptul că apetitul sexual nu mai face parte din prioritățile vieții de cuplu.

De regulă, specialiștii în domeniu analizează cauzele lipsei de apetit sexual la femei, fără a preciza faptul că această problemă este frecvent întâlnită și la bărbați. Aceștia consideră că problema este destul de rar dezbătută, deoarece este o problemă “ascunsă”. Majoritatea bărbaților cu un apetit sexual scăzut prefera sa nu discute problema cu partenera, chiar dacă o discuție sinceră ar putea dezamorsa stresul acumulat in ei. Tot aceștia susțin că în momentul în care într-o relație de cuplu există o diferență între frecvența actului sexual și dorința manifestată de unul dintre parteneri, în 40% din cazuri vina aparține lipsei de libido la bărbați.

Elixirul dragostei se gaseste in frigider

O publicație engleză de prestigiu, Daily Telegraph, scrie că cercetătorii Universității Bristol din Anglia, au descoperit cu ceva timp în urmă faptul că apetitul sexual și potența bărbaților cresc direct proporțional cu cantitatea de lapte și cacao consumată. Studiul, inspirat dintr-o carte despre celebrul cuceritor Casanova, arată că acesta prefera consumul de cacao în locul șampaniei, considerând-o un foarte bun stimulent sexual. Dr. Susan Pringle, autoarea cercetării, demonstrează că în cacao se găsește feniletilamina, o substanță ce mărește atât apetitul cât și potența sexuală, atâta timp cât nu se consumă în exces. Altfel, efectul ei este contrar și pe deasupra mai favorizează apariția migrenelor rebele. Cine s-ar fi gândit ca o cană de lapte și cacao poate fi atât de benefică în viața de cuplu?

În zilele noastre, atât medicina alopată cât și cea homeopată, pot furniza mai multe remedii în ajutorul problemelor legate de apetitul sexual și potență a bărbaților. Așadar, o cana de lapte cu cacao poate face minuni, mai ales daca e servita cu toata dragostea.

Sursa:nighton.ro

Related posts

Profită de ofertă! Flo&Jo au reduceri de până la 40%

admin

Fii modernă! Poartă lenjerie intimă sexy în fiecare zi

admin

Solutii pentru tenul cu acnee

admin

Leave a Comment