Tabloid

Alex Velea va prezenta emisiunea „Cuplul perfect”

Solistul Alex Velea va prezenta emisiunea „Cuplul perfect”, ce va fi difuzată în fiecare duminică la Naţional TV, de la 18.30.…click.ro

Alex Velea si Iulian Moga, protagonistii noului clip Cabron – Arata-le la toti

Cabron lanseaza astazi videoclipul piesei Arata-le la toti, un mesaj […]www.emulte.ro

Alex Velea și Iulian Moga, protagoniștii noului clip Cabron – “Arată-le la toți”

Cabron a lansat videoclipul piesei Arata-le la toti, un mesaj de incurajare adresat celor care lupta cu entuziasm pentru indeplinirea idealurilor.…ciao.ro

Smiley & Alex Velea – Cai verzi pe pereti – feat Don Baxter (videoclip)

 

Smiley si Alex Velea ajutati de colegul Don Baxter si toata gasca HaHaHa Production au facut un videoclip nebun pentru “Cai verzi pe pereti”. E colorat, e distractiv si e la gradinita!

 

Au fost odata ca niciodata trei crai HaHaHa: Craiul Zambaret, Craiul Yamasha si Craiul…Baxter. 🙂 Erau diferiti, insa prieteni buni. Si aveau o pasiune in comun: muzica. Tot intalnindu-se pe la studio, s-au luat cu vorba si uite-asa au realizat ca erau toti datori la stat si s-au trezit cantand in cor “Am bani de dat”. Anii au trecut, ei au crescut, insa datoriile nu au disparut. Vazand una ca asta, Craiul Yamasha a propus ca mai bine sa cante despre “cai verzi pe pereti”. Unindu-si puterile, au intemeiat Regatul Cailor Verzi, pentru cei dornici sa zambeasca mereu si sa viseze cu ochii deschisi.

Dupa ce s-au inteles, au plecat sa cutreiere lumea si sa vesteasca tuturor despre noul lor proiect comun: “Cai verzi pe pereti”. Si au mers ei ce au mers, cale de multe zile, calare pe trei cai verzi alesi pe spranceana, dupa virtutile fiecarui crai in parte. Primul popas: Piata Mare din Sibiu, unde au fost intampinati regeste, cu ropote de aplauze. Cei trei crai nu s-au oprit aici. Odata intorsi acasa, au trimis un sol dupa amicul lor, Iulian Moga, chemandu-l la curte sa-i ajute. Iulian s-a dat de trei ori peste cap si a venit numaidecat.

Asa a luat nastere videoclipul “Cai verzi pe pereti”, pentru care intreaga echipa de filmare a batut Bucurestiul in lung si-n lat in cautare de copii, intrucat, se stie, nimeni nu viseaza mai mult si mai frumos decat cei mici. Iar de atunci, a ramas decretat in documentele oficiale: caii nu mai sunt albi, negri sau maro, sunt toti verzi. Va invitam sa-i vedeti si voi si sa va convingeti ca exista cu adevarat!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Craiul Zambaret a zis:

– Stiu cum facem! In regatul nostru, www.caiiverzi.ro, oricine va putea sa-si aleaga calul verde preferat si sa-l personalizeze dupa bunul plac. Si cum fiecare cal verde reprezinta un ideal, ca sa ne demonstreze ca nu se joaca doar, cei care intra in regat se vor angaja ca vor ingriji si se vor mandri cu al lor cal, punandu-l pe peretele paginii personale de Facebook. Pentru curajul lor, o sa-i rasplatim, apoi, asa cum se cuvine, in vazul tuturor.

– Daca poti visa inseamna ca poti sa-ti transformi visul in realitate. Nu e usor, dar se poate, daca-ti pastrezi speranta si lupti cu adevarat, a spus Craiul Yamasha.

– Uneori ne place sa ne complicam singuri existenta, alergand dupa lucruri care ne fac sa ne credem mai puternici. Iar in aceasta fuga uitam sa mai visam sau sa ne mai jucam, a adaugat Craiul Baxter.

Produsa de HaHaHa Production, piesa “Cai verzi pe pereti” este primul single care anunta un nou proiect muzical semnat de Smiley si Alex Velea. Piesa va fi inclusa pe un nou album, pe care acestia planuiesc sa-l lanseze impreuna in prima jumatate a anului viitor. Pentru a fi si tu parte din poveste, ia-ti un cal verde de pe www.caiiverzi.ro. E gratis!

Pagina: 1 2

Related posts

Dinu Damaschin: „O să mă ocup personal de judecătoarea de la Buftea”

admin

Loredana Groza a făcut furori la un concert, în haine sclipitoare

admin

Steve Jobs, omagiat cu mere muşcate şi flori

admin

Leave a Comment