Tabloid

Inna si Kelly Rowland apar pe noul album Pitbull

Inna si Kelly Rowland, pe noul album Pitbull

 

Inna a fost confirmata oficial ca fiind inclusa pe urmatorul disc lansat de Pitbull. Global Warming: Meltdown este varianta relansata a albumului aparut anul trecut, iar printre numele cu care Pitbull a mai colaborat se numara Kelly Rowland si Mohombi.Global Warming a beneficiat de 5 single-uri insa cel mai de succes a fost featuring-ul cu Christina Aguilera – Feel This Moment, care contine si un sample dintr-un hit al anilor 80. Primul material de promo al discului aparut in 2012 a fost Back in Time, piesa aflata pe coloana sonora a filmului Men in Black 3, urmat de Get It Started, un featuring cu frumoasa Shakira. 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Global Warming: Meltdown va contine colaborari noi, iar primul single a fost deja lansat, fiind o colaborare cu Kesha – Timber. Piesa a ajuns pe locul 49 in Hot 100, iar materialul va aparea oficial pe 25 noiembrie. Pitbull lucreaza si cu Kelly Rowland, cu care a mai colaborat pentru Castle Made of Sand, inclusa pe Planet Pit, disc lansat in 2011. Pitbull s-a bucurat de succes si alaturi de Mohombi, cei doi aparand ca artisti invitati pe super single-ul Suave (Kiss Me) al cantaretei- model Nayer.

Inna ne-a oferit saptamana trecuta un videoclip incitant pentru In Your Eyes, un featuring cu Yandel, jumatatea grupului de reggaeton Wisin y Yandel, ce anul trecut au avut un super hit alaturi de Jennifer Lopez – Follow the Leader.

Ce ziceti de colaborare dintre Inna si Pitbull? Cum credeti ca va suna?

 

…monden.info

 

Inna vorbește despre succesul său

Deși a mai tot declarat prin diferite interviuri că își trăiește visul, Inna a simțit nevoia să le scrie câteva rânduri bune fanilor din Romania despre cum se simte acum, în această etapă a vieții sale. divInna le-a scris fanilor de pe facebook (aproape 10 milioane de likeuri) despre momentele sale de început, când încerca să […]…rimel.ro

A dispărut mașina Innei

Se pare că mașina Innei a dispărut pur și simplu… Este vorba de un Porche Boxter decapotabil, pe care Inna l-a pus ca premiu în cadrul unei provocări la începuturile carierei sale. Nu știm dacă e vreo „farsă” la mijloc sau dacă a fost furată pe bune… Cert e că Inna a rămas fără mașină sursa…rimel.ro

Related posts

Andreea Banica s-a suit pe ski-jet la Mamaia

admin

Cabral: „La Andreea m-au atras ochii”

admin

Oana şi Viorel Lis au cheltuit 7.000 de euro în luna de miere

admin

Leave a Comment