Vedetele noastre

Nicoleta Luciu renunţă la hainele de călugăriţă

Fostul iepuraş Playboy sufera o schimbare majoră de look! Nu în realitate, ci în serialul de eopcă Aniela. Odată ajunsa în Bucureşti alături de familia Vulturesco şi de Aniela (Adela Popescu), personajul ei se transformă, renunţă la veşmântul de călugăriţă şi îmbracă rochii de epocă.







Spre surprinderea celor din jur, după vizita la modista Caliopi (Anca Sigartău), Matilda (Nicoleta Luciu) devine o femeie foarte frumoasă care va face multe cuceriri în epocă, scrie emulte.ro. Aniela, Ersilia (Alina Grigore) si Zeno (Răzvan Fodor) sunt cei care vor asista la transformarea călugăriţei Matilda într-o doamnă din înalta societate.







„Schimbarea este majoră pentru Matilda, ea începe să se adapteze la viaţa de oraş, cu noile haine, un nou statut, limbaj, comportament, o nouă atitudine. Această transformare nu este una deloc uşoară, îi este destul de greu, încearcă să se adapteze cît mai repede şi intră în multe încurcături. Noua Matilda va frînge multe inimi şi va crea drame în jurul ei”, adauga actriţa.

Related posts

Bianca Drăguşanu: „Cătălin nu vrea să mă vadă goală în reviste” (video)

admin

Rita Mureșan îi dedică o prezentare de modă lui Marian Cozma

admin

Horia Brenciu, show incendiar pentru Natalie Cole (video)

admin

Leave a Comment