Vedetele noastre

Pazea! Luis Lazarus, gata de atac!

 

Luis Lazarus a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru noua sa emisiune de la Kanal D “Lzarus Show”, ce va debuta pe micile ecrane, luni, 4 mai, de la orele 22.00. 

Fetele, in proba de lucru

 

Platoul este pregatit, decorul e pus la punct pana la ultimul detaliu, cazurile asteapta nerabdatoare in dosare sa fie luate de pe rafturi si rezolvate, iar Luis este intr-o forma de zile mari. Luni, vor fi invitate in emisiune si doua dintre aspriantele la titlul de asistenta a lui Lazarus in show-ul lui de seara. Fosta asistenta a lui Mihai Morar, Alina Radu si una dintre finalistele Testului de meteo la Kanal D, Roxana Curelea se vor intrece in a demonstra ca sunt cele mai potrivite pentru a ocupa postul oferit de Luis. Fetele au fost puse la teste inca de saptamana aceasta, cand li s-a dat ca tema propunerea la sedinta de redactie a unor subiecte interesante pentru emisiune. Apoi, daca subiectele lor vor fi viabile fetele vor fi trimise pe teren pentru a-si demonstra calitatile de reporter de investigatie.

 

’’Sunt pregatit sa fac show!’’

 

Lazarus declara ca este pregatit si ca abia asteapta sa fie din nou in direct pe sticla: “Am emotii, insa unele constructive. Mai degraba dependeta de adrenalina ma face sa fiu nerabdator in asteptare serii de luni. Am pregatit cazuri, am inceput anchete, sursele mele s-au pus in miscare. Sunt sigur ca o sa va placa ce veti vedea: cautarea adevarului, intrigi, dezvaluri, subiecte incendiare. Ce mai! Sunt pregatit sa fac show!” spune “justitiarul” Luis Lazarus.

Luis Lazarus va invita luni, de la ora 22.00, la Kanal D sa fiti parte la nasterea unui nou fenomen in televiziune. Nu pierdeti subiectul incendiar de luni, numai la Kanal D in emisiunea “Lazarus Show”

 

 

Related posts

Mihaela Rădulescu împlineşte azi 40 de ani!

admin

Top modelul Claudia Neghină a stat zece ore la plajă

admin

Cheeky Girls: “Visul oricărei fete e să aibă o linie de cosmetice”

admin

Leave a Comment