Vedetele noastre

Andreea Tonciu l-a refuzat pe Prigoană

 

După ce Adriana Bahmuţeanu a concediat-o în direct şi a făcut declaraţii şoc în presă la adresa Andreei Tonciu, mama fostei asistente iese la atac! Deranjată de atitudinea lui Bahmu, femeia a intervenit, prin telefon, la emisiunea lui Capatos de marţi seara, unde era invitată fiica ei, ca sa isi spuna of-ul. “Andreea nu e paraşută şi mă deranjează că Adriana a spus aşa ceva despre copilul meu. Fiul ei, Honorius, a invitat-o în oraş pe Andreea de mai multe ori, dar ea nu a acceptat!”.

 

Bahmu: “Andreea îl suna insistent, dar el nu i-a răspuns niciodată la telefoane”

 

De cealaltă parte, Adriana susţine în Cancan faptul că lucrurile au stat exact pe dos: “Recent, Honorius a fost în România şi l-am invitat la emisiune. La plecare, Andreea i-a cerut cu tupeu numărul de telefon, după care a început să-l sune insistent. Honorius nu i-a răspuns niciodată la telefoane, iar când Andreea m-a întrebat de ce, i-am sugerat că el are o iubită de multă vreme şi că nu cred că este interesat de ea!”.

 

“Am eu nasul mare, dar nici Adriana nu e perfectă!”

 

Tot în emisiunea “Un show păcătos” de marţi seara, domnişoara Tonciu declară: “Nu am văzut la nici un post de televiziune ca moderatorul să îşi jignească asistentele. Adriana, de o săptămână mă jignea în fiecare emisiune. Că am nasul mare, că semăn cu Vali Vijelie… Fiecare om are defecte, nimeni nu e perfect. Nu cred că Adriana e perfectă! Vreau să-i transmit doamnei Adriana să mă lase în pace! O respect, dar nu vreau să îmi strice imaginea ”.

Related posts

Daniela Crudu a căzut în direct (video)

admin

Adelina Chivu şi-a scos fetiţa la terasă

admin

S-a cuminţit! Anna Lesko s-a lăsat pe mâna stiliştilor!

admin

Leave a Comment