Vedete

Dan Capatos o susţine pe Bianca: „Cătălin Botezatu e un ghiolban!”

Dan Capatos este alături de Bianca Drăguşanu. Prezentatorul emisiunii „Un show păcătos” susţine că Botezatu a reacţionat deplasat şi a manifestat un comportament demn de un interlop, nu de un personaj ce se vrea un simbol al eleganţei masculine.







„Cred că Botezatu a vorbit la nervi, nu ştiu ce l-a determinat să o ameninţe aşa pe Bianca, credeam că e un domn, dar demonstrează că e un ghiolban, având astfel de ieşiri. Nu face parte din lumea interlopă să reacţioneze aşa, să ameninţe că o omoară. Bianca s-a întos în Bucureşti şi va veni la emisiune, nu cred că şi-a pus vreodată problema să renunţe pentru că nu avea niciun motiv”, a afirmat Capatos.







„Nu poţi să-ţi faci un ţel din a distruge cariera Biancăi”



Mai mult, Dan Capatos nu înţelege de ce Botezatu îşi doreşte ca Bianca să se retragă acum din lumea mondenă, scrie “ring”. „E o miză Bianca?! Nu poţi să-ţi faci un ţel în viaţă din a distruge cariera ei. Cred că fiecare trebuie să-şi vadă de carieră, nu să încerce să se distrugă unul pe altul.







În plus, Bianca a evoluat din momentul în care s-a angajat la Antena 1 şi nu se poate spune că este doar «creaţia» lui Cătălin. Eu cred că este meritul ei, până acum e prima asistentă care a rezistat şi în al doilea sezon al emisiunii”, a mai spus realizatorul TV.



 

Related posts

Dana Săvuică şi-a luat casă la Sinaia

admin

Andreea Bălan – „Moșule ce tânăr ești”, varianta 3X (video)

admin

Actorul Serban Ionescu divorteaza de Magda Catone!

admin

Leave a Comment