Vedetele noastre

Marina Dina, ameninţată cu bătaia!

Ieri, în drumul spre casa de la Antena 2, in jurul orei 21.00, Marina Dina a fost sunata de un necunoscut, care s-a dat drept redactor la revista Star. Acesta i-a cerut sa să se intalneasca cu el aseara, pentru a face un reportaj in revista.







Marina a refuzat intalnirea pe motiv ca era o ora târzie, insa acesta a insistat si chiar a devenit agresiv. Ea a inchis telefonul, dar individul a sunat-o iar, de data acesta, asistenta dandu-si seama ca interlocutorul ei nu este ziarist.







Bărbatul a amenintat-o, spunandu-i că va avea de-a face cu el si ca o va distruge daca se mai baga in viata altora, scrie emulte.ro. Ea nu a inteles la ce se refera amenintarea si l-a rugat sa-i explice. Pentru ca acesta a continuat sa vorbeasca urat, Marina i-a inchis telefonul.







Se pare ca blonda nu s-a intimidat deloc, dar este foarte suparata pe modul grotesc in care stiu unii barbati sa vorbeasca cu femeile! Din fericire “asa-zisul redactor” nu a sunat de pe un numar ascuns, asa ca am putut sa-l publicam. Pentru a sari in sprijinul blondei, eMulte publica numarul de pe care a fost amenintata – 0747 917 072.



 

Related posts

Alexandru Arşinel îşi botează al treilea nepot

admin

Ana Maria Ferenţ îşi impune să iubească un bărbat bogat

admin

Silvia şi Petre Roman şi-au luat băieţelul acasă (galerie foto)

admin

Leave a Comment