Vedetele noastre

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi la “Happy Hour”

Andreea Mantea e cu nervii la pământ. Vedeta nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre iubitul ei şi scandalul în care este implicată cu fosta lui soţie. 







Andreea a vorbit cu vocea tremurândă, în emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV, despre oamenii care au criticat-o pentru că strică familii, acuzând-o pe Alexandra Țîrdea, fosta soţie a iubitului său, că îşi face publicitate pe seama sa, scrie Libertatea.







“După prima emisiune Dansez pentru tine, majoritatea opiniilor au fost pozitive însă au existat şi oameni care mă întrebau de ce vreau să ajut nişte copii în acest show din moment ce eu am despărţit o familie. Şi totul din cauza unei singure persoane.







Pe care o anunţ că nu sunt eu tatăl copilului ei, nu eu m-am băgat în casa ei, în patul ei. Nu eu am despărţit-o de bărbatul ei. Nu ştiu ce vrea. La fiecare înfăţişare la tribunal, îmi dă sfaturi şi vorbeşte despre mine cu presa. Nu ştiu dacă face circul ăsta pentru acel milion şi jumătate pensie alimentară pe care îl va primi oricum.







Iar dacă vrea publicitate de ce nu aşteaptă ca presa să promoveze dansatoarele. Eu am ajutat foarte mulţi copii, nu e prima dată dar nu mi-a plăcut să mă laud, nu pot să iau televiziunea mereu după mine”, a spus bruneta. 

Related posts

Andreea Marin, respinsă de primarul Onţanu

admin

Gică Hagi neagă zvonurile legate de divorţ

admin

Monica Columbeanu, în perfuzii la repetiţiile de la „Dansez pentru tine”

admin

Leave a Comment