Vedetele lor

Madonna, intre extaz si agonie

Show-ul incendiar (dupa unii), lamentabil (dupa altii) al Madonnei a reusit printre altele sa imparta Romania in doua, trei sau mai multe tabere de adulatori, contestatari sau aparent neutri, spectatori ai circului de miercuri seara.

 

Fara sa uite aproape nici unul dintre ingredientele care au facut din ea ceea ce s-ar putea numi “controversata regina a muzicii pop”, Madonna a mimat actul sexual cu chitara (ceea ce ar putea ridica un major semn de intrebare barbatilor de pretutindeni, care au reusit sa-si modeleze corpurile sub toate formele numai in forma de chitara nu), a sarutat cu foc una din dansatoare (ceea ce le-a mai ridicat putin moralul homosexualilor cam flescaiti de atita discriminare) si a prestat chiar si la bara ca o adevarata profesionista (ceea ce si este, ar spune unii rautaciosi, gindindu-se pervers la perioada de inceput a divei)

 

In treacat fie spus, chestia asta cu bara a reanimat multe mame din Romania care isi pirdusera orice speranta in legatura cu viitorul “artistic” al “fetitelor” lor care facusera o adevarata pasiune pentru obiectul mai sus amintit, de care nu se mai dezlipeau (decit, poate, pentru o cafea in Dorobanti). Cu alte cuvinte: “Daca si Madonna o face cu bara… inseamna ca “fetita” e pe drumul cel bun!”

 

Si daca demonstratia artistica poate fi lasata pe mina specialistilor (de care nu ducem lipsa), partea organizatorica poate fi intoarsa pe toate partile, conform dictonului ca “tot romanul e poet si e dator cu o parere” si in functie de pozitia yoghina adoptata fortat in timpul “spectacolului”, sau comparativ cu cantitatea de praf inghitita. Altfel spus, cine nu a fost prins in marea imbulzeala a putut sa plece acasa dupa primele treizeci de minute, mai mult sau mai putin edificat in privinta “celui mai mare eveniment muzical al anului”.

 

Capacul a fost pus, ca sa folosim o expresie neaosa, atunci cind Madonna, intr-un exces de dragoste (platonica, ne place sa credem) pentru “oropsitii” soartei din Europa de est, a facut greseala sa ne arate degetul (mustrator, cum credeati altfel?) si sa ne indemne la iubirea aproapelui indiferent de rasa, culoare sau desuuri. Si ca sa ne demonstreze ca nu bate cimpii (sau poate ca sa-i dea o “palma” subtila lui Traian Basescu pentru ca a indraznit sa lipseasca de la un eveniment cultural de prima mina) diva s-a transformat intr-o “tiganca imputita” pentru a interpreta o prelucrare a unei binecunoscute melodii cu acompaniamentul de rigoare.

 

Una peste alta, extenuata dupa doua ore de educatie (culturala si antisemitista) artista a dat fuga la hotel, unde s-a aruncat imbracata in piscina ca sa moara paparazzi de necaz. Oricum, la finalul intregului balamuc si dupa ce praful (care nu a fost inghitit) s-a mai asezat, nu ne putem retine o intrebare, retorica si poate rauvoitoare: daca Madonna ar fi sustinut la Bucuresti un spectacol de genul “30 days money back”, citi dintre spectatori s-ar fi inghesuit la casele de bilete ca sa-si recupereze banii? Noi credem ca toti… dar noi suntem rautaciosi.

 

 

Related posts

Heidi Klum, internată la urgenţă

admin

Familia a depus o cerere oficială solicitând permisiunea de înhumare a lui Michael Jackson

admin

Rihanna, aproape goală la o prezentare de modă (video)

admin

Leave a Comment