Vedetele noastre

Iulia Vântur ia lecţii de canto

Frumoasă şi bună la toate. Aşa pare a fi Iulia Vântur, care a reuşit să o impresioneze cu vocea ei până şi pe exigenta solistă şi profesoară, Ozana Barabancea. Click! a aflat că ştirista de la Pro TV a luat lecţii de canto, intenţionând să-şi cultive vocea pentru o eventuală carieră în muzică.



Contactată, Ozana Barabancea nu a negat, ba mai mult, ne-a lăudat-o de mama-focului pe eleva ei: „Într-adevăr, Iulia a studiat cu mine şi pot să spun cu mâna pe inimă că mi-a lăsat o impresie extraordinară. Are o voce foarte bună şi mult potenţial”.



Aşadar, cu ideile lui Moga şi cu vocea lui Vântur, nu este exclus ca în viitorul apropiat să asistăm la lansarea unei afaceri de familie, că şi-aşa este criză mare în show-biz.



Între timp, Iulia încearcă să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură, participând şi la castingul pentru rolul Brigitte Bardot, în pelicula „Ces amour la”, regizată de celebrul Claude Lelouch, scrie Click!.  Până la urmă, rolul a fost adjudecat de Cristina Cepraga, cea care seamănă izbitor cu actriţa franceză.

 

Related posts

Ramona Gabor şi Adrian Zamfir, bătaie sexy în Panama

admin

Loredana, ex Trident, şi-a lăsat bebeluşul cu o necunoscută

admin

Monica Columbeanu: „Îmi doresc să fiu mai fericită!”

admin

Leave a Comment