Vedete

Alina Vidican, iubita lui Cristi Borcea – Biografie

Alina Vidican s-a născut pe data de 24 martie 1984 la Timișoara. A treminat cursurile Liceului Silvic din Timisoara, apoi a început să lucreze ca manechin.Este șatenă, are ochii căprui, 1,80 metri înălțime și măsuri ideale de manechin: 89-59-89. S-a născut sub zodia berebec, fiind caracterizată de ambiție.Debut în modă:


Alina Vidican și-a început cariera în lumea modei în anul 1998, când avea 16 ani. A debutat cu dreptul, reușind se facă remarcată în fața unor designeri români renumiți.Ca manechin, Alina a participat la numeroase prezentări de moda în Timișoara, anunță cei de la StirileProTv.ro. Avea numai ași în mânecă, își amintesc colaboratorii.A lucrat pentru cei mai cunoscuti designer romani: Catalin Botezatu, Irina Schrotter, I.D. Sarrieri, George Hojbota, Argos, Catinca Roman, Zina Dumitrescu, Ingrid Vlasov, Razvan Ciobanu, Laura Olteanu si multi altii;Apariții:

– A aparut in publicatii ca Elle, Vogue, Cosmopolitan, Avantaje sau Star;

– A fost imaginea Argos in 2003;

– Model de top pentru Catalin Botezatu;

– A aparut in catalogul uneia dintre colectiile lui Catalin Botezatu in 2003;

– A aparut in catalogul Argos in 2003;

– Participa la “Romania Fashion Week” inca de la prima editie (25 noiembrie 2000);

– A castigat titlul de “Cel mai bun model al anului 2001” la a saptea editie a festivalului de moda “National Fashion Show”, in 25 noiembrie 2002;

– A castigat premiul “Perfect Curls Pantene Pro V” (n.r. bucle perfecte) la finala concursului “Super Model of The World” organizat de Ford Models in 2002;

– A castigat premiul “Perfect Curls Pantene Pro V” (n.r. bucle perfecte) la finala concursului “Super Model of The World” organizat de Ford Models in 2002;Pasiuni:

Ii plac sporturile extreme, iubeste calatoriile, muntele, marea si moda; Dar este fascinată și de dans.

Adoră culoarea roșie și a rămas plăcut impresionată de cartea „Contele de Monte Cristo” de Alexandre Dumas;Susține că îi este frica numai de Dumnezeu si uraste faptul ca exista oameni care mor de foame; Acum, Alina locuieste la Miami și are câteva afaceri împreună cu viitorul ei soț, Cristi Borcea.

Related posts

Silviu Prigoană a demisionat din PDL

admin

Ellie White arată superb însărcinată în 6 luni (foto)

admin

Mădălin Ionescu a prezentat-o pe Cristina Şişcanu părinţilor

admin

Leave a Comment