Tabloid

Loredana Groza revine cu un nou single, Apa!

Loredana – Apa

 

Loredana revine cu un nou single, Apa! In ciuda titlului, piesa e una de dragoste, cu un sound funky, asa cum Lori ne-a obisnuit. Live o puteti asculta in curand, pentru ca pregateste un super concert pe 25 noiembrie la Sala Palatului.

 

Piesa beneficiaza si de prezenta unei voci masculine care da un flow ce se potriveste de minune cu ritmurile Apei. Loredana isi reia din aceasta seara pozitia de jurat in cadrul emisiunii concurs Vocea Romaniei, alaturi de colegii Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Ascultati mai jos!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Pe Lori o puteti asculta si in cadrul unui concert din Garajul Europa FM, ca sa va faceti incalzirea pentru concertul de la Sala Palatului. Despre concert Loredana a spus:

Va fi un show in care voi da totul, cu multa atitudine, cu energie si cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi multi invitati si momente surpriza, piese noi, dar si cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece impreuna prin dance, pop, rock, muzica de petrecere si tiganeasca, folclor, hip-hop si multe altele intr-un spectacol 100% Loredana.

Lori a lansat alaturi de finalistul Vocea Romaniei, Dragos Chircu, piesa Ochii din Vis, care a beneficiat si de un videoclip foarte fain realizat si ne spunea ca anul acesta ar lansa si un nou album.

Cum vi se pare noua piesa a Loredanei?

…monden.info

 

Loredana Groza, show memorabil în Garajul Europa FM – VIDEO

“Apa”, primul single de pe albumul DRAGOSTE al Loredanei Groza a fost piesa care a deschis concertul incendiar din Garajul Europa FM. Loredana a apărut in faţa celor peste 150 fani din nonconformista locaţie Europa FM, alături de Cabron, Petru Călinescu, Dragoş Chircu şi Oana Brutaru.…click.ro

Related posts

Laura Cosoi, de nerecunoscut, cu un look neobişnuit

admin

Catalin Botezatu a realizat o prezentare de moda de 10.000 de euro

admin

Nicu Maharu şi-a bătut joc de o blondă la petrecerea de Hallowen

admin

Leave a Comment