Vedetele noastre

De ziua lui Irinel, Monica i-a urat “La multi ani” de la Capatos (Foto)

Invitata din nou la Capatos, impreuna cu Nati Meir, pentru care face “interfata” in campania acestuia la “Prezidentiale”, Monica a profitat de ocazie si i-a urat sotului ei un “La multi ani” cam timid, dupa ce Mircea Stoian i-a amintit in stilul sau bonom ca este ziua lui Irinel.

 

Pe linga urare, madam Columbeanu i-a facut si un cadou in direct iubitului ei sot, si anume un ceas de aur marca Patek Philippe in valoare de 48.000de euro, asa, in ciuda crizei. Asta inainte ca un telespectator uricios si invidios de buna seama, sa-i sugereze proaspetei politiciene in devenire sa renunte la aceasta activitate plicticoasa si sa revina la vechile obiceiuri mai sanatoase de a-si pune genti in cap.

 

Ca Nati Meir va ajunge presedinte e discutabil, cum dealtfel e discutabil si faptul ca Moni se va alege cu vreo doza de experienta politica in urma campaniei de promovare a unui candidat care ia lectii de gramatica a limbii romane cite doua ore pe saptamina. Foarte sigur este insa ca la emisiunea lui Capatos, pe linga Monica si Nikita in direct dupa nastere, vom avea intotdeauna ocazia sa ne intilnim cu acele “vedete” pe care le meritam.

 

Vorba lui Mircea Badea, parafrazata: Ce-si face omul cu mina lui nu poate sa faca nici mina lui Pacuraru

Related posts

Dana Săvuică dezvăluie secretul unui zâmbet franţuzesc

admin

Loredana Chivu, concediată pentru Bianca Drăguşanu

admin

Alina Puşcău a rupt topurile britanice cu “Dragostea din tei” (video)

admin

Leave a Comment