Că nu sare niciodată peste micul dejun știm deja. Însă că a trecut de la struguri la omletă cu „de toate” asta e o noutate.
După ce le-a sfătuit pe femeile dornice de o siluetă asemenea ei la consumul de struguri pe stomacul gol, de preferabil la micul dejun, Carmen Brumă a schimbat dieta.
O schimbare drastică. A trecut la omletă cu „de toate”. Bineînțeles, ingrediente sănătoase. Iată rețeta pe care Carmen Brumă a făcut-o publică pe Facebook!
-2 ouă întregi plus 2 albușuri ( din gălbenușurile rămase vă puteți face o mască pentru față .
Adăugați miere dacă aveți ten uscat, normal sau câteva picături de zeamă de lămâie în cazul tenului gras). Se adaugă pătrunjel proaspăt, roșii și semințe de susan.
Ouăle bătute se pun în tigaie, fără ulei, iar când sunt aproape gata se adaugă roșiile.La final se presară pătrunjel și semințe de susan. Și gata masa!
previous post