Vedetele noastre

Ramona Gabor îi ia locul pe sticlă Mihaelei Rădulescu


Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu, a devenit din ce în ce mai mediatizată mai ales după ce şi-a făcut acele operaţii estetice de care a vorbit toată lumea. Ea s-a jucat un pic şi cu televiziunea, fiind asistenta lui Dan Capatos la celebrul “Un show păcătos”. Mai nou însă, ofertele au început să curgă pentru sora mezină a Monicăi.

 

După ce a văzut ce succes a avut fosta asistentă a lui Capatos în sezonul recut, omul de afaceri Marius Locic s-a decis să o coopteze pe Ramona Gabor în noua televiziune pe care o va deschide în curând, şi care probabil că se va numi Canal 1. Revista “Şoc” scrie că Ramona este în discuţii să modereze o emisiune săptămânală care va fi difuzată duminica. Culmea coincidenţei, emisiunea se va desfăşura în acelaşi tronson orar cu a Mihaelei Rădulescu. Cum se zvonea la un moment dat că între Ramona şi Elan, fostul soţ a Mihaelei a fost un început de idilă, ne gândim că acum Ramona ar fi destul de motivată să îi demonstreze acesteia că poate face audienţă bună…

 

Tonciu şi Avădanei la matinal

Ramona nu este singura manechină care va primi o emisiune la Canal 1. Pe lista lui Locic ar mai fi, conform unor surse din noua televiziune, Andreea Tonciu şi Marinela Avădanei, care vor realiza matinalul. 

Related posts

Alexandra Ungureanu şi Smiley, cuplu de ocazie

admin

Andreea Mantea revine pe sticlă la TVR 2

admin

După apariţia pozelor XXX, Mihai Bendeac a pierdut încrederea iubitei!

admin

Leave a Comment