Tabloid

Iris cu Puya – „O lume doar a lor”

Trupul fratelui lui Puya, adus în România, în secret

Trupul fratelui lui Puya, Alexandru Gărdescu, mort din cauza unei supradoze, spun anchetatorii, a……libertatea.ro

Aici a murit fratele lui Puya | EXCLUSIV

S-au scurs câteva săptămâni de la moartea lui Alexandru Gărdescu, fratele rapperului Puya, însă……libertatea.ro

Iris feat Puya – O lume doar a lor (single nou)

 

Trupa Iris lanseaza un nou single, intr-o colaborare cel putin neasteptata – Puya! Piesa O lume doar a lor va aparea pe cel mai nou album Iris, care va fi lansat printr-un mega concert in luna iunie!

 

Colaborarea inedită dintre Iris şi Puya a venit de la sine: “Totul a început printr-un experiment, am cântat piesa “American Dream” împreună în cadrul unui festival la care am participat. Momentul a ieşit foarte bine, a transmis o energie incredibilă, iar restul a venit de la sine, a spus Puya.

Haideti sa ascultam mai jos ce a iesit. PLAY!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Concertul de lansare al noului album Iris se anunta extraordinar.

O să fim prima trupă care va concerta pe Arena Naţională, este o mare provocare pentru noi. Scena o să fie impresionantă, va avea 62 de metri deschidere. În ziua concertului vom lansa noul album. De pe acesta va face parte noul single, „O lume doar a lor”, dar şi şapte piese mai vechi alese în urma unui sondaj la care au participat peste zece mii de fani Iris. Acestea sunt: „Pe ape”, „Somn bizar”, „Trenul fără naş”, „Strada ta”, „Floare de Iris”, „Noaptea” şi „Baby”., a declarat Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei Iris.

Noi v-am mai povestit despre acest material si despre concert, se anunta a fi un show deosebit, pentru ca e clar ca trupa mai pregateste o multime de surprize la aniversarea celor 35 de ani.

Ce ziceti de colaborarea aceasta? Mergeti la concertul Iris?

…monden.info

 

VIDEO Ascultă aici prima piesă a trupei Iris cu Puya, “O lume doar a lor”.

Prima surpriza pe care trupa Iris a pregatit-o pentru concertul aniversar, care va avea loc pe 22 iunie, pe National Arena, a fost dezvaluita si lansata. Piesa în colaborare cu Puya a fost lansata pe Youtube. Cea de-a doua surpriza pentru fani este colaborarea cu Felicia Filip, care va fi invitata la concertul de aniversare. “O sa fim prima trupa care va concerta pe Arena Nationala, este o mare provocare pentru noi. Scena o sa fie impresionanta, va avea 62 de metri deschidere. ……cancan.ro

Related posts

Mihai Bendeac îl susţine pe noul premier

admin

Cătălin Măruţă se întrece cu Andra în bucătărie

admin

Laurette se simte atrasă de nepoata lui Năstase

admin

Leave a Comment