Cotidian

Curse de yachting pe Lacul Limanu, în acest weekend

Pregătiți-vă de o vacanta in Romania cu multe palpitații. În acest weekend, Marina LifeHarbour Limanu gazduieste regatta Masters Yachting Race. Este o competitie extrem de spectaculoasa  pentru că ii reuneste pe cei mai buni competitori din yachtingul romanesc.Cât despre sistemul de curse… va fi unul “match race”, este un concept consacrat in lumea yachtingului, dar mai putin folosit in Romania. Tocmai de accea, weekendul acesta, o mini vacanta in Romania în Constanța va fi un prilej bun să vă bucurați de sport nautic exclusivist, în aer liber.Spre deosebire de regatta clasica, acum se vor duela pe rand, cate doua echipaje, unu la unu, folosind diverse tactici si strategii pentru a-si provoca adversarul sa faca o greseala si a prelua controlul cursei.

Regatta Masters Yachting Race va începe în 25 octombrie 2013. LifeHarbour Limanu, cea mai mare marină privată din România şi singura care oferă servicii integrate, găzduiește regatta Masters Yachting Race, organizată de NauticLine și SetSail.Dezvoltarea yachtingului și promovarea de vacante in Romania

Competiţia, a cărui sponsor este compania Jeep, se va desfăşura în acest weekend, pe 25-27 octombrie, tocmai pentru ca pasionații și iubitorii să îmbine vacanța în România cu mișcarea și sportul pe apă.Regata Masters Yachting Race face parte dintr-o serie de evenimente care susţin dezvoltarea yachtingului ca fenomen în România.Privit până de curând ca un sport exclusivist, yachtingul a avut în acest an o audienţă importantă, dovedită şi de numărul mare de participanţi (peste 200 persoane) la Cupa McCann 2013. O competiție majoră care a atras zeci de pasionați ai yachtingului intr-o mini vacanta in Romania.

Related posts

NASA a descoperit prima exoplanetă “probabil locuibilă” de mărimea Terrei.

admin

Petrecere cu măști elvețiene în Princess Club

admin

Scary Movie 5! E timpul pentru încă o parodie

admin

Leave a Comment