Vedetele noastre

Ramona Badescu, surprinsă intrând în hotel cu un italian

Ramona Bădescu este protagonista ultimelor barfe nascute in culisele festivalului de la Mamaia. Dupa ce au cantat impreuna, Ramona si partenerul ei de scena s-au retras discret, pe usa din spate, scrie Cancan. Romanca stabilita in Italia a fost invitata sa sustina un recital in cadrul festivalului de la Mamaia.Aceasta si-a inclus in repertoriu atat piese napoletane, cat si cantece ale Mariei Tanase, iar alaturi de ea pe scena au urcat trupa Millenium si italianul Roberto Vandalo. Acesta din urma, un cantaret necunoscut publicului roman, a devenit personajul principal al unui intreg sir de speculatii in secunda in care Ramona Badescu a declarat fara nicio retinere in fata publicului de la Mamaia:

 

“Roberto are o voce calda si o barbatie frumoasa!” Si, de parca nu ar fi fost suficient, la finalul recitalului bruneta si italianul s-au strecurat impreuna pe usa din spate. Desi parea ca au decis ad-hoc sa stea de vorba la o cafea pe una dintre terasele de la malul marii, destinatia a fost una de-a dreptul… surprinzatoare.

 

Ramona si ita-lianul Roberto au plecat la brat, comportandu-se destul de tandru unul cu celalalt si au ajuns, agale, la hotelul in care au intrat impreuna si nu au mai iesit. Desi nu au avut o atitudine fatisa, Ramona si Roberto si-au petrecut intreg weekendul impreuna. Cu o seara inainte de recital, cei doi au fost impreuna la o petrecere privata, intr-un club din staţiunea Mamaia.

 

Related posts

Bianca Drăguşanu s-a pus cu burta pe carte (poze)

admin

Mariana Roşca, alias „blonda lui Iri”: Mi-e milă de Monica Columbeanu

admin

S-a format un nou cuplu la „Povestiri adevarate”

admin

Leave a Comment