Tabloid

Delia Matache – Doar pentru tine

Delia Matache – Doar pentru tine – cea mai frumoasa coperta!

 

Dincolo de ideile si talentul artistului, cel mai important rol il joaca echipa acestuia. Delia a strans in jurul sau o echipa care face sedinte de brainstorming si care gandeste, impreuna cu solista, shootingurile foto, transformarile de personaj, culorile, inspiratia si directiile stilistice. Pe langa asta, Delia a inteles ca trebuie sa faca piese pentru online si nu se concentreaza pe difuzarile radio, asa cum fac altii, ci incearca sa lanseze ce vrea, cum vrea, astfel ca noul single vine cu o importanta schimbare de stil.

Edvigia Taru este PR-ul artistei, cea care ii reuneste pe Dimitri Caceaune – fotograful celor mai recent shootinguri cu ea, David Gal – se ocupa de partea grafica, unii il stiu de pe vremurile cand reinterpreta copertile unor single-uri deja celebre, a lucrat si cu alti cantareti romani, Ana Mironescu – make-up artistul ei si Andra Moga, unul dintre cei mai cool si bine imbracati stilisti din Romania, cea care s-a ocupat multa vreme de imaginea Alexandrei Stan iar acum lucreaza, printre altii, si cu Smiley. Cam asta este echipa care a gandit si imaginea de mai sus.

 

Noul single al Deliei se numeste “Doar pentru tine’ iar coperta este una dintre cele mai bune vazute in Romania vreodata, are impact vizual, are emotie si reuseste sa transmita ceva, chiar si prin stropii de vopsea alba. Esti de acord ca este una din cele mai frumoase coperti romanesti?

…monden.info

 

X Factor, Dan Bittman: “Sezonul ăsta e batălie pe viaţă şi pe moarte!”

X FACTOR. Ca şi sezoanele trecute, atât prezentatorii, Răzvan şi Dani, cât şi membrii juriului, Delia, Cheloo şi Dan Bittman, au pariat pe concurentul care ei cred că va câştiga şi au închis opţiunile într-un seif care va fi deschis

Citește mai departe……realitatea.net

Cheloo si Bittman, gelosi pe un concurent X Factor

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului “X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzica si suflet”. Delia, Dan Bittman si Cheloo sunt cei care dau……ziarulring.ro

Related posts

Andreea Bododel a revenit la dans de dragul lui Alex Velea

admin

Iuliana Luciu sare în apărarea lui Zsolt: „Nu e un tip violent”

admin

Smiley s-a prăbuşit cu avionul

admin

Leave a Comment