Vedetele noastre

Scandalul continuă! Crina Matei cere demisia lui Răzvan Ioan Dincă

Scandalul dintre Crina Matei şi directorul Teatrului de Operetă continuă! Acuzaţiile aduse lui Răzvan Ioan Dincă sunt mult mai grave. Actriţa îi cere demisia regizorului şi îi aşteaptă scuzele publice.Ea ameninţă că va da în judecată atât conducerea teatrului, cât şi pe directorul instituţiei pentru încetarea fără motiv a contractului de muncă, în condiţiile în care avea spectacole în derulare. În acest demers este susţinută şi de regizoarea Beatrice Rancea.„Răzvan Ioan Dincă e un regizor şi director diletant. «Domnia sa» se pretează să emită inepţii groteşti, penibile, ticăloşite de caracterul lui degradat, parte de propriul ego, parte de absint. Absintul e o băutură toxică interzisă (consumată des de directorul Teatrului Naţional de Operetă), ce-i determină celui care o consumă stări grave de tulburare comportamentală. De aici, minciuna fără scrupule, grobianismul deşănţat, impertinenţa maladivă, toate ascunse în spatele unei firave pojghiţe de cvasiintelectualism”, a declarat, pentru „ring”, Crina Matei.„E un limbric libidinos!”

Supărarea Crinei e legată şi de faptul că Dincă a pus bodyguarzii să o dea afară din sala de spectacole pe motiv că nu avea bilet plătit.„Dacă eşti femeie, îl ai director pe Răzvan Ioan Dincă şi îţi permiţi să refuzi să faci sex cu el, poţi fi sigură de lipsa lui de bărbăţie. Va avea grijă ca, într-o perioadă de criză, în care nu-şi plăteşte colaboratorii, să angajeze o echipă de bodyguarzi. Aceştia te târăsc din sală dacă «îţi permiţi» să-ţi inviţi mama să urmărească un spectacol în teatrul în care ai fost pe rând colaboratoare, angajată şi apoi iar colaboratoare, în funcţie de nazurile şi momentele de răzbunare ale penibilului director. Acest personaj e comparabil cu un limbric libidinos ce se zbate cu disperare să te aibă pe tine, femeie, trofeul lui personal, pentru ca, mai apoi, la tot felul de agape şi paranghelii nocturne, să debiteze elucubraţii erotice celor dispuşi să-l asculte. Încolţit cu argument, după prea multe fapte scabroase, limbricul libidinos alege să mintă din nou…”„O voi da în judecată pentru hărţuire mediatică!”

De cealaltă parte, directorul Teatrului de Operetă, Răzvan Ioan Dincă, a declarat pentru „ring”: „Nu mă interesează subiectul Crina Matei. O voi da în judecată pentru hărţuire mediatică. Cât despre Beatrice Rancea, ea e la acelaşi nivel. Probabil au scopuri ascunse de-şi permit să facă astfel de acuzaţii”.

 

Related posts

Cântăreaţa Ella, bătută pentru un loc de parcare

admin

Codin Maticiuc, iubire de-o săptămână cu Maria Dinulescu

admin

Oana Zavoranu divorteaza de Pepe pentru bani

admin

Leave a Comment