Tabloid

Anna Lesko speră să-şi întemeieze o familie

Anna Lesko: “Mă gândesc constant la cum ar fi şi cu cine să am un copil”.

Anna Lesko a vorbit si despre faptul ca se gândeste mereu cum va fi viata ei dupa ce va deveni mamica. “Ne pregatim toata viata sa fim mame si ne imaginam în continuu cum e sa dai viata. Asadar, nu e ceva la ce ma gândesc tot mai des, este ceva la care ma gândesc constant. Însa ma gândesc si la altele, cum ar fi cu cine, când si unde. Sunt femeie si îmi doresc copii, mai devreme sau mai târziu”, a declarat în Pro TV Magazin Anna Lesko.…cancan.ro

Anna Lesko visează să-şi întemeieze o familie: “Mă gândesc constant cu cine, când şi unde”

Anna Lesko îşi doreşte foarte mult să întâlnească bărbatul ideal şi să devină mamă.…ciao.ro

Poza zilei: Anna Lesko, sexy pe coperta Ce se intampla doctore?

 

Anna Lesko a realizat un pictorial sexy in tinute de sport pentru numarul din mai al revistei Ce se intampla, doctore? Vedeta care tocmai a lansat un nou videoclip dezvaluie latura ei casnica in interviul aferent aparitiei sale!

 

In noul numar Ce se intampla doctore? Anna Lesko vorbeste despre viata ei frumoasa, despre bucatarie dar si despre cel mai recent videoclip – Go Crazy! Lucrul care ne-a placut cel mai mult a fost poza de pe coperta care ne-o arata pe Anycika Maya intr-o ipostaza naturala, sexy, asa cum o stim.

In interviul ce insoteste pictorialul, vedeta isi prezinta si latura ei casnica. Mai jos e inca o fotografie din shootingul pentru revista!

„E ceva la care fiecare femeie se gandeste inca din copilarie, de la jocul cu papusile. Ne pregatim toata viata sa fim mame si ne imaginam in continuu cum  e sa dai viata. Asadar, nu e ceva la ce ma gandesc tot mai des, este ceva la care ma gandesc constant. Insa ma gandesc si la altele, cum ar fi cu cine, cand si unde. Este o preocupare a fiecarei femei si, prin declaratia mea, nu am facut decat sa afirm un adevar, mai degraba decat sa spun o noutate. Sunt femeie si imi doresc copii, mai devreme sau mai tarziu.” „Cred ca a fi gravida nu se rezuma doar la transformarile fizice. Exista si greutati care sunt mai putin vizibile, greturi, stari de neliniste. Nu am fost gravida si nu vorbesc din experienta si, mai mult, nu e locul aici sa detaliem. Ceea ce vreau sa spun  este ca imi voi continua activitatea atat timp cat o sa ma simt bine si, bineinteles, cat o sa pot dansa si canta in situatia data. Stiu sigur ca o sa fiu o gravida moderna.”

 


Pana la experienta maternitatii, Anna se dedica scenei, iar nu cu mult timp in urma, a filmat in Thailanda videoclipul pentru piesa “Go Crazy” – vezi AICI clipul.  Cantareata marturiseste in Ce se intampla, doctore? ca dupa ce a terminat cu filmarile si-a luat un scurt concediu: „Am facut reflexoterapie in fiecare zi si a fost senzational. Si locul este sublim pentru relaxare. Am stat pe plaja, chiar am adormit pe nisip si am visat frumos. N-am avut telefon, nu m-a stresat nimeni.”

Voi ce ziceti de coperta, LIKE it or NOT?

 

…monden.info

 

Related posts

Monica şi Irinel Columbeanu îşi fac vizite, de dragul fetiței

admin

Adrian Cristea a vrut să o înşele pe Bianca cu un model

admin

Puya a chemat fetele sus pe bar și s-a urcat un bărbat

admin

Leave a Comment