Vedete

Cătălin Botezatu, arestat pentru că era căutat de Interpol

“Trei vieti. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viata lui Catalin Botezatu. Este prima biografie autorizata a celebrului creator de moda.



“Pedeapsa” reliefeaza experienta crunta a inchisorii, perioada cea mai neagra din viata lui Catalin, prezinta o lume dura, in care unui barbat rafinat, galant, care a trait in lux, ii e aproape imposibil sa se adapteze.



In 1996, Catalin Botezatu este incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate, fiind acuzat in tara de bancruta frauduloasa. Iata fragmentul in care Catalin Botezatu s-a predat politiei din Cremona, Italia:



“Numele meu este Catalin Botezatu. Sunt roman. Stiu ca sunt cautat de Interpol, asa ca am venit sa ma arestati. Nu as putea sa va spun exact de ce sunt cautat, pentru ca nu am jefuit si nici omorat pe nimeni, dar vreau sa ajung acasa. Asa ca am venit sa ma predau de bunavoie si nesilit de nimeni. Daca veti verifica, o sa vedeti ca am dreptate. Sunt destul de cunoscut la mine in tara, sunt persoana publica. Politia o sa va confirme ceea ce spun destul de repede, pentru ca dosarul Botezatu e deja celebru in Romania si, mai nou, in lume.”



Incepand de astazi, pana la data lansarii, pe 28 noiembrie, CANCAN va publica in exclusivitate fragmente din cartea “Trei vieti. Pedeapsa”, scris de jurnalista Monica Vlad.

 

Related posts

Monica Columbeanu s-a folosit de Irinel pentru carieră și copil

admin

Copleşit de durere. Tătal Madalinei Manole stă ore-n şir la mormântul fiicei lui (poze)

admin

Scandalul „sex oral” i-a dublat tariful Monicăi Columbeanu

admin

Leave a Comment