Travel

Reduceri pentru vacanta de Revelion, în România

Ofertele pentru vacanta de Revelion curg. Hotelierii români din statiunile Baile-Felix si Stana de Vale și-au făcut deja pachetele promoționale pentru a atrage cat mai multi turisti.

 

Hotelurile din Baile Felix sunt deja rezervate in proportie de 70 %.  Iar o vacanta de Revelion, de trei zile, la un hotel de doua stele costa 760 de lei.

 

O vacanta de Revelion de sapte zile, intr-un hotel de patru stele, poate ajunge la 1150 de lei. Iar daca va faceti rezervare pana pe 10 noiembrie, primiti o reducere de 10 procente, scrie a1.ro.

 

Si in statiunea montana Ranca, peste 50% din locurile din cabane, pensiuni sau hoteluri sunt rezervate pentru vacanta de Revelion. Acestea au avut în plus la promotie și masa de Craciun. Pentru o vacanta de revelion clientii vor scoate din buzunar 1400 de lei de persoana.

 

Stana de Vale este o alta destinatie preferata pentru anul nou. Iar daca alegeti sa va petreceti o vacanta de Revelion intr-o pensiune platiti mai putin. În jurul a 900 de lei pe trei sau patru nopti.  

Related posts

Se deschid pârtiile de pe Valea Prahovei

admin

Vacanţă în Grecia? Să fie… Rhodos! (foto)

admin

La Azuga, snow tubingul este noua atractie in vacanta de iarna

admin

Leave a Comment