Tabloid

Alexandra Ungureanu a luat BAC-ul cu 10

Alexandra Ungureanu mănâncă îngheţată la 1 noaptea!

Artista este foarte emotionata si nu stie ce sa mai faca pentru a scapa de “fluturasii” din stomac, care nu îi mai dau pace de câteva zile încoace. Cântareata a scris pe Facebook ca manânca înghetata la 1 noaptea si se teme ca va avea probleme cu vocea. “Manânc înghetata la ora asta. Categoric nu-i în regula, dar trebuie sa astâmpar cu ceva fluturasii din stomac. Daca ma trezesc ragusita, cine vine sa ma ajute la cântat ……cancan.ro

Alexandra Ungureanu: “Am luat 10 la BAC, am învăţat, chiar mi-a plăcut să fac asta, eram cuminte, pe vremea aceea nu mergeam în cluburi”.

Alexandra a pregatit un playlist special pentru concertul din Garajul Europa FM, din care au facut parte coveruri si piese pe care nu le-a cântat niciodata în propriile concerte. “Bad Romance”, “You Shook Me All Night Long”, “Sweet Child O’Mine” “Lumea Viseaza”, “Beijo (Uh La La)” sau “Emotii” au fost doar câteva dintre surprizele pregatite pentru fanii veniti sa o vada si pentru milioanele de români de pe frecventele Europa FM. George Zafiu, gazda concertelor din ……cancan.ro

Alexandra Ungureanu a luat BAC-ul cu 10: “Eram cuminte, nu mergeam în cluburi”

Garajul Europa FM, locul în care cei mai buni artişti concertează ca la începuturi i-a găzduit……libertatea.ro

Alexandra Ungureanu – Live in Garajul Europa Fm (poze, video, recenzie)

 

Alexandra Ungureanu a sustinut un concert live, aseara, in Garajul Europa Fm. Am asistat la showul artistei, acompaniata de trupa Blue Motors si am ascultat atat piese promovate de ea si de Crush cat si interpretari inedite. Bineinteles ca avem recenzie si cateva poze.

 

Garajul Europa FM a gazduit mai multe concerte tari in ultima vreme iar Alexandra Ungureanu isi merita cu siguranta locul acolo. Impreuna cu trupa Blue Motors, artista a inceput recitalul sau cu piesa Hello lansata impreuna cu Crush.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.         …monden.info

 

Related posts

Iuliana Luciu sare în apărarea lui Zsolt: „Nu e un tip violent”

admin

Viorica de la Clejani şi-a făcut o operaţie estetică

admin

Alexandra Ungureanu se prosteşte în timpul liber

admin

Leave a Comment