Vedetele noastre

Relatia Mihaelei Radulescu cu Dani, aproape de final

 

În viaţa Mihaelei Rădulescu au loc schimbări majore. Întâi, ea îşi anunţă în plină emisiune plecarea din televiziune, apoi se aude că e decisă să părăsească România şi să se mute la Monaco, acolo unde va locui într-o casă cumpărată de fostul soţ. Totuşi, în această ecuaţie parcă lipseşte ceva, nu? Dani! Ce o să se întâmple cu iubitul Mihaelei, pentru că nu am auzit să fie şi el implicat în povestea asta. După această întorsătură de situaţie, mulţi sunt de părere că relaţia Mihaelei cu Oţil se rupe.

 

Dani nu stie unde se muta Raduleasca

Despre Dani se spune că de la o vreme e cam abătut. Mai mult, se pare că nu are habar unde se mută Răduleasca.

În Click scrie că surse din Antena 1 susţin că, de câteva zile, Dani nu mai e acelaşi şi se comportă în emisiune de parcă ar vrea să renunţe la show. Dacă înainte era spontan şi foarte energic, acum pare doar o umbră. “Mai vin şi eu sau te descurci singur?”, l-a întrebat Dani, ieri, la matinal, pe Răzvan.

“Am citit că ziarele dau trei variante cu viitoarele locuinţe ale Mihaelei. Vă rog să găsiţi varianta corectă. Eu, unul, nu o ştiu”, a spus Dani, pentru Click.

 

La Monaco nu-i va lipsi nimic Mihaelei! Se ocupa Elan de tot

Iată ce părere are şi Elan despre povestea acesata: „Este o decizie foarte înţeleaptă, mă bucur că a optat să se dedice în totalitate lui Ayan. Cred că, după o carieră foarte ocupată, este frumos să ai posibilitatea să te retragi la Monaco, atunci când fostul soţ are generozitatea să-ţi ofere această şansă. Sunt convins că, în liniştea pastorală a principatului, Mihaela va găsi ocazia să-şi scrie amintirile, din care vor rezulta câteva cărţi foarte bine vândute. M-am ocupat de casa de la Monaco şi, de asemenea, i-am promis că nu-i va lipsi nimic din tot ceea ce-i trebuie unei doamne pentru un trai frumos şi relaxat”.

.

Related posts

Aurelia Tudorache: „Vreau să-mi măresc sânii!”

admin

Mihaela Rădulescu a mai făcut o victimă în rândul puştanilor

admin

Bianca Drăguşanu: Cine e blonda despre care Botezatu zice că e a lui?

admin

Leave a Comment