Vedetele noastre

Pentru un rol la Hollywood, Monica isi petrece noaptea cu regizorul Mick Davis

 

Monica Columbeanu si-a exprimat dorinta de a pleca in strainatate pentru a face cariera. Vrea sa ajunga mare actriţă la Hollywood. Nu demult, a spus chiar cu gurita ei ca Romania e prea mica pentru ambitiile sale. Numai ca drumul catre celebritate e anevoios si cere sacrificii. Dar ce poate fi asa greu pentru Moni?

 

Miercuri noapte ea a uitat si de sot si copilul pentru o intalnire cu regizorul Mick Davis. Potrivit ziarului Cancan, cei doi au petrecut ceva ore din noapte la un hotel, unde au discuta despre filme si amintiri din copilarie

 

A fugit de la Capatos ca sa se vada cu regizorul

 

La inceputul lunii mai, Moni a fost surprinsa de paparazzii Cancan in compania unui regizor american, Mick Davis, la hotelul Marriott din Capitala. Inca de atunci, intrevederea nu parea una strict profesionala, in sensul clasic al cuvantului, cei doi fiind foarte relaxati si zambitori. La plecare, ei s-au si imbratisat, sarutandu-se pe obraz.

Moni si Mick Davis s-au vazut din nou miercuri, imediat dupa miezul noptii, la acelasi hotel, dar au petrecut impreuna mult mai mult timp. Mai exact vreo trei ore, conform surselor noastre. Ea a plecat val-vartej din emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1 in jurul orei 00.30 si s-a indreptat catre hotelul Marriott, unde o astepta regizorul, scrie Cancan.

 

Related posts

Iulia Albu a născut azi de dimineaţă!

admin

“Aniela” oferă fanilor o excursie la Paris

admin

Raluca Ogică s-a despărţit de iubit

admin

Leave a Comment