Cuplu

Lucruri pe care nu trebuie sa i le spui iubitului tău

Stim ca sinceritatea si comunicarea în cuplu sunt fundamentale, dar exisita si cateva lucruri pe care iubitul tau nu ar trebui sa le stie! Ce anume? Afla din materialul de mai jos.1. “I-am promis că nu o să spun nimănui, dar…”

Acest tip de secret sună mai degrabă a bârfă, iar odată spus dai dovada ca iti tradezi cu usurinta prietena. Iar daca e asa, cum poate fi sigur că nu i-o vei face şi lui?2. “Eşti mai bun decât fraierii cu care am fost până acum”

Când un bărbat aude asta, isi pune semne de întrebare. Dacă tu gândeşti despre toţi “foştii” tăi că sunt nişte “fraieri”, vei gândi la fel şi despre el. Lucu care nu îl va motiva să se ataseze emoţional de tine.3. “Este un tip super, ar trebui să vă împrieteniţi!”


Daca incerci sa ii controlezi viaţa socială, va crede ca o faci si in toate celelalte aspecte. In plus, va fi gelos pe tipul celălalt, scrie Adevarul.es4. “Chiar îţi permiţi asta?”

Fii conştientă că bărbaţii îşi “depozitează” o mare parte din stima de sine în puterea economică. Daca ii critici abilităţile financiare este ca şi cum l-ai numi “loser”.5. “Nu fi prostuţ, nu mai fac asta de ani de zile”

Când eşti într-o relaţie serioasă, încerci să ascunzi partea ceva mai sexy și vrei să pari „femeie de casă”. Atunci te trezești rostind fraze precum:“Ştii, eram foarte de gaşcă, dar nu mai sunt”. Moment în care el îşi va imagina un viitor plin de mâncăruri nesărate și sex ocazional. Plictisitor, nu? De fapt, acest timp de comportament duce plictiseală și rutină.

Related posts

8 semne că nu e bun la pat

admin

Românii îşi umplu casele cu inimioare de Ziua Îndrăgostiţilor

admin

Sex secrets: Ce le ascundem bărbaților

admin

Leave a Comment