Vedete

Tatăl Innei a fost condamnat la 10 luni de închisoare

Magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat pe tatăl celebrei Inna la pedeapsa de zece luni de închisoare cu… suspendare pentru ucidere din culpă.

 

Sentinţa nu este definitivă, motiv pentru care sentinţa poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Accidentul tragic a avut loc pe 14 august 2009, pe DN 39, la ieşirea din comuna 23 August spre Mangalia.

 

Atunci un moped a fost spulberat de şoferul unei Dacii 1310, la volanul căreia se afla Giorgic Apostoleanu, de 52 ani, din Mangalia, anunță Libertatea.ro.

 

Din cauza neatenţiei şi a faptului că nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de vehiculul care circula înaintea sa, marca First Bike, condus de Traian Preoteasa, de 68 ani, din Mangalia, şoferul a intrat în moped, pe care l-a proiectat în afara părţii carosabile.

 

Vehiculul a luat foc pe loc şi s-a făcut scrum până la sosirea pompierilor. Bărbatul de pe moped a fost a fost grav rănit, fiind transportat de o ambulanţă şi internat în Spitalul Judeţean Constanţa, în comă profundă. La scurt timp, a decedat 

Related posts

Roxanei Vancea i-au ieşit sânii din sutien la Tv (video)

admin

Mircea Radu s-a însurat în secret, cu Raluca Olaru!

admin

Nicoleta Luciu iubeşte în secret un alt bărbat

admin

Leave a Comment