Vedetele noastre

Ramona şi Monica Gabor „au practicat prostituţia” – (Video) Martor incomod

Noi declaraţii şocante în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1! Surorile Gabor sunt acuzate că au practicat prostituţia de o femeie care susţine că fost sechestrată şi obligată să se prostitueze. Potrivit acesteia, cele două surori veneau de bună voie în apartamentul unde erau ţinute fetele şi se întâlnea cu Dinu Damaschin şi Paul Merişanu. Practic, Monica făcea parte din această reţea. „Nu era ca noi, ţinută cu forţa. Venea de bună voie în acest apartament. Pe Ramona am văzut-o o dată, pe Monica de mai multe ori”Întrebată ce făcea tânăra în acest apartament femeia a declarat: „Se întâlnea cu diferite persoane. Pe Monica am văzut-o dansând şi avea relaţii cu diferiţi bărbaţi. După ce pleca clientul împărţea banii cu Dinu Damaschin şi Paul Merişanu.”“Totul era un paravan pentru prostituţie, atâta timp cât Monica venea cu clienţi”
Martora a declarat că fetele trebuia să plece în Japonia sau în Elveţia. Urmau să le preia „un anume domn”. Printre ele se afla şi Monica căreia i s-au făcut şi poze. „Au fost cu mai multe fete şi cu mine la un studio din Bacău pentru a ni se face poze. Am aflat că în Japonia urma să lucrăm într-un bar, restaurant, iar în Elveţia mi s-a spus că se pleacă ca baby-sister. În studioul foto Agfa din spatele Parclui Trandafirilor din Galaţi a fost pentru prima dată când am vazut-o pe Ramona. Era mai stingheră, dar Monica era mai dezinvoltă. Era clar că totul era un paravan pentru prostituţie, atâta timp cât Monica venea cu clienţi”.„Monica era cea mai ascultătoare din toate”
Mai mult, femeia afirmă că exista poze şi fimuleţele: „Filmele au fost făcute pentru a-i şantaja pe clienţii Monicăi pentru că atunci nu se ştia că a deveni doamna Colubeanu! Ea era cea mai ascultătoare dinnter toate. Când era sunată, venea fără probleme. De asta a plăcut-o ţiganii! De asta, la un moment dat, când s-a revoltat a început scandalul”.

Related posts

Adrian Filote: „Monica Columbeanu mi-a dat cu telefonul în cap”

admin

Iulia Albu: “Nu-mi plac sânii mari!”

admin

Iată gândurile lui Melek Amet ţinute în jurnalul său secret!

admin

Leave a Comment