Sexy cuplu

Vrei sa scapi de el? Propune-i sex in trei

Sexul în trei distruge relaţiile

Specialistii incurajează cuplurile să-şi împărtăşească fanteziile erotice şi să le pună cât mai des în practică. Când vine vorba insa de o partidă de sex în trei, aceeaşi specialişti spun cât se poate de răspicat NU.

Iar daca vă întrebaţi ce se poate întâmpla dacă dati curs unei asemenea fantezii, pe care mai toţi bărbaţii o au la un moment dat, e bine sa stiti ca este foarte simplu de explicat: Odată ce femeia din cuplu acceptă în pat o a doua parteneră, bărbatul consideră că nu e nimic în neregulă să apeleze la serviciile acesteia. Ca, de fapt, cam asta era si ideea. Problema apare cand, aprope în fiecare caz, partenera stabilă ajunge să fie înşelată constant şi chiar şi părăsită.

Dacă vreţi să-i dăruiţi jumătăţii astfel de clipe gândiţi-vă de două ori înainte să puneţi în practică un menage a trois. Daca, insa vreti sa scapati de el si sa mai incercati si experiente sexuale noi, metoda poate impaca si capra si varza. Iar, la capat, nici macar nu te simti vinovata. Ca, el a fost un “porc” si te-a parasit!……libertatea.ro

 

Related posts

Lucruri pe care iubitul tău nu trebuie sa le afle despre fostul

admin

Apetitul sexual este diferenţiat în funcţie de sex şi vârstă

admin

Afrodisiace și poziții sexuale pentru femeile grăsuțe

admin

Leave a Comment