Vedetele noastre

Crina Matei: „Răzvan Ioan Dincă m-a hărţuit sexual!”

Scandalul dintre actrita Crina Matei si directorul Razvan Ioan Dinca, dezvaluit luna trecuta, in exclusivitate de Cancan, ia amploare. Crina Matei sustine ca a fost agresata sexual de seful ei, in timp ce acesta considera ca ea se razbuna, pentru ca a dat-o afara cu bodyguarzii din sala de spectacol.Actrita a făcut publice conversatii sub forma de sms-uri purtate intre ea si Razvan Ioan Dinca, sustinand ca acestea sunt mai mult decat concludente. “Domnul director al Teatrului National de Opereta imi face de doi ani o curte asidua. Demonstrez acest lucru cu mesaje si cu inregistrari. Acel om mi-a desfacut contractul de munca si m-a dat afara cu bodyguarzii din razbunare ca nu i-am cedat. Mai bine de doi ani de zile m-a agresat sexual”, sustine artista.“I-am raspuns la sms-uri”

Razvan Ioan Dinca are o alta varianta. “Pentru mine, Crina Matei nu inseamna nimic. Eu nu pierd nici 15 secunde cu Crina Matei. Am eu fata de om care sa o agreseze sexual pe Crina Matei? Iar din mesajele alea, nu se intelege niciodata asta”, a declarat acesta, pentru Cancan. Directorul Teatrului de Opereta spune ca nu a facut decat sa-i raspunda Crinei Matei la mesaje.

 

“Ea imi dadea mesaje si telefoane noaptea, eu ii raspundeam lapidar. Unele dintre acele mesaje sunt de anul trecut. Sms-ul acela cu “Ma gandesc la tine” era legat de un casting care avea loc in teatru si ea voia neaparat sa intre intr-unul dintre rolurile din “Liliacul” si ma teroriza cu chestia asta. O s-o dau in judecata sa vad cum dovedeste ea ca am hartuit-o sexual. Nici macar nu am pupat-o pe Crina. Am dat-o afara din sala pentru ca nu platea biletele si aducea si alte persoane”, a adăugat Dinca

 

Related posts

Marina Dina i-a ascuns lui Mihai Morar că se apucă de cântat

admin

Adriana Bahmuţeanu se externează luni

admin

Cătălin Botezatu şi Bianca, surprinşi în toiul unei partide de sex în mare (poze)

admin

Leave a Comment