Vedetele noastre

Crina Matei: „Răzvan Ioan Dincă m-a hărţuit sexual!”

Scandalul dintre actrita Crina Matei si directorul Razvan Ioan Dinca, dezvaluit luna trecuta, in exclusivitate de Cancan, ia amploare. Crina Matei sustine ca a fost agresata sexual de seful ei, in timp ce acesta considera ca ea se razbuna, pentru ca a dat-o afara cu bodyguarzii din sala de spectacol.Actrita a făcut publice conversatii sub forma de sms-uri purtate intre ea si Razvan Ioan Dinca, sustinand ca acestea sunt mai mult decat concludente. “Domnul director al Teatrului National de Opereta imi face de doi ani o curte asidua. Demonstrez acest lucru cu mesaje si cu inregistrari. Acel om mi-a desfacut contractul de munca si m-a dat afara cu bodyguarzii din razbunare ca nu i-am cedat. Mai bine de doi ani de zile m-a agresat sexual”, sustine artista.“I-am raspuns la sms-uri”

Razvan Ioan Dinca are o alta varianta. “Pentru mine, Crina Matei nu inseamna nimic. Eu nu pierd nici 15 secunde cu Crina Matei. Am eu fata de om care sa o agreseze sexual pe Crina Matei? Iar din mesajele alea, nu se intelege niciodata asta”, a declarat acesta, pentru Cancan. Directorul Teatrului de Opereta spune ca nu a facut decat sa-i raspunda Crinei Matei la mesaje.

 

“Ea imi dadea mesaje si telefoane noaptea, eu ii raspundeam lapidar. Unele dintre acele mesaje sunt de anul trecut. Sms-ul acela cu “Ma gandesc la tine” era legat de un casting care avea loc in teatru si ea voia neaparat sa intre intr-unul dintre rolurile din “Liliacul” si ma teroriza cu chestia asta. O s-o dau in judecata sa vad cum dovedeste ea ca am hartuit-o sexual. Nici macar nu am pupat-o pe Crina. Am dat-o afara din sala pentru ca nu platea biletele si aducea si alte persoane”, a adăugat Dinca

 

Related posts

Şerban Huidu: “Mircea Badea e periculos!”

admin

Liviu Vârciu îl imită pe Michael Jackson

admin

Dana Petrescu topless isi plimba iubitul gol pe plaja din Navodari (poze)

admin

Leave a Comment