Vedetele lor

Imagini video in premiera cu Michael Jackson alaturi de copiii sai

Postul american ABC a obtinut cateva filmari de familie foarte pretioase, în care se vede ca Michael Jackson era un tata iubitor, atent, tandru, mereu gata sa-si invete copiii diverse trucuri. Astfel fanii au ocazia sa vada pe megastar in ipostaza de parinte.Scenele sunt induiosatoare si contureaza imaginea unui barbat topit dupa odrasele lui.
De altfel, custodia celor trei copii pare a fi cea mai disputata mostenire lasata in urma de Regele Pop. O dovada in plus este si faptul ca audierea ce urma sa transeze chestiunea a fost din nou amanata, pana pe 3 august.Spendida fetita care a emotionat intreaga planeta pe 7 iulie, cand au podidit-o lacrimile vorbind despre tatal ei, implinea 5 ani cand au fost filmate imaginile. Si, din cate se pare, stia deja foarte bine ce vrea sa fie cand va fi mare.Intr-un alt fragment, Michael face urari fiului cel mare, la implinirea a 2 anisori:
“- Prince, iti urez sa inveti ce inseamna perseverenta, increderea si sensul adevarat al succesului, care este dragostea. Numai de tine depinde sa devii orice vrei sa devii. Te iubesc!”.Inregistrarile difuzate de ABC reprezinta o ocazie exceptionala de a patrunde in intimitatea familiei. Mai ales ca Michael nu s-a dat in laturi de la cele mai radicale masuri ca sa-si ascunda copiii. Si asta tocmai din dorinta de a le proteja intimitatea, astfel incat sa nu fie haituti ca el pe strada, de cei care i-ar fi recunoscut.Bucuriile copiilor Jackson seamana cu ale oricarui alt copil. O scena induiosatoare este cea in care Michael isi invata copiii cum sa execute una dintre legendarele lui figuri de dans.La mai bine de trei saptamani de la tragica lui moarte, continua sa apara marturii tulburatoare despre dependenta lui Michael de analgezice. Potrivit unor dezvalurii citate de tablodiul The Sun, medicii legisti au constatat ingroziti ca artistul avea urme de ace chiar si in spatele genunchilor ori intre degete. Semne ale unei dependente ajunse in stadiu disperat.


 

 

Related posts

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit!

admin

Christina Aguilera, la cumparaturi

admin

Miley Cyrus şi Nick Jonas, din nou împreună

admin

Leave a Comment