Tabloid

Adela Popescu şi DJ Project au lansat un clip

DJ Project şi Adela Popescu lansează clipul «Bun Rămas», în premieră pe Click.ro!

DJ Project şi Adela Popescu lansează astăzi, de la ora 15.00, în exclusivitate pe site-ul click.ro, super videoclipul piesei «Bun Rămas».…click.ro

Dj Project & Adela Popescu – Bun Ramas (videoclip)

 DJ Project si Adela Popescu au lansat videoclipul single-ului Bun Ramas si ne surprind in mod placut! E un material realizat din aproape 10.000 de fotografii cu cei trei membrii ai proiectului!

10.000 de fotografii prin care spui bun ramas, asa se caracterizeaza videoclipul realizat de catre DJ Project si Adela Popescu pentru single-ul “Bun Ramas”. Conceptul acestui clip a fost transformat in realitate de catre regizorul Dragos Buliga, care a realizat pozele in diverse locuri din Bucuresti, precum Centrul Vechi, Biblioteca Natională sau la metrou.

Vezi mai jos ce a iesit, cred ca este un HIT-all-over, atat melodia cat si clipul!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Videoclipul exprima intocmai atmosfera pe care am vrut sa o transmitem prin piesa. Suntem foarte incantati de rezultatul final al acestui videoclip-concept. – asta au declarat Dj Project si Adela pentru click.ro, publicatia care a lansat clipul.

Adela Popescu a urcat pe scena alaturi de DJ Project la finalul anului trecut iar single-ul Bun Ramas este o piesa produsa de Gabi Huiban pe care si-a pus si el amprenta vocala, la refren.

Ce ziceti, va incanta si pe voi noul clip DJ Project? Ii simtiti lipsa Giuliei sau a lui Ellie White?

…monden.info

 

Adela Popescu şi DJ Project au lansat primul videoclip! Vezi cât de sexy este artista!.

Videoclipul piesei “Bun ramas”, primul de acest gen din România – este realizat din peste zece mii de fotografii, din locuri precum Centrul Vechi, Gradina Icoanei, Biblioteca Nationala, metrou si multe parcuri si strazi din Bucuresti. La sedinta foto pentru videoclip Adela a purtat patru tinute si a fost un efort extraordinar sa pozeze în diferite locatii si în ipostaze deferite. Adela a fost fotografiata la un moment dat de cinci persoane, printre care si de ……cancan.ro

Related posts

Cosmina Păsărin a învăţat să gătească arăbeşte

admin

Anca Ţurcaşiu: “Sunt născută la şapte luni”

admin

Raluca Podea suferă la frumuseţe

admin

Leave a Comment