Vedete

Codin Maticiuc a cucerit-o pe Maria Dinulescu cu privirea (video)

Ştirea zilei: Codin Maticiuc a cucerit-o pe Maria Dinulescu! Tânăra actriţă a mărturisit în emisiunea lui Cristi Brancu că se iubeşte cu aşa zisul Poponeţ. Subiectul a fost mult discutat şi încă tot nu ne vine să credem! Ea, o actriţă cu un palmares impresionant, el un crai de Dorobanţi, obişnuit să schimbe iubitele de la o zi la alta! O diferenţă ce te frapează, dar care nu pare să se facă simţită între cei doi!S-a interesat de trecutul lui Codin pe site-uri
Maria a mărturisit că la început a fost curioasă şi a vrut să îi afle trecutul. Astfel că a intrat pe câteva site-uri şi… s-a îngrozit. Cu toate acestea a vut să dea o şansă relaţiei, fără să o intereseze cum va fi percepută de cei care au prejudecăţi. În fond, fericirea ei e tot ce contează, nu? Maria mărturiseşte că, deşi sunt la început şi abia se cunosc, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Codin! Să fie oare el sufletul pereche al Mariei? Asta o vom vedea în timp„Are o privire sinceră!”
Dacă pe noi tânărul în cauză nu ne-a impresionat decât cu numărul mare de iubite, pe Maria a cucerit-o cu ieşirile la Ateneu, dar şi cu privirea, care, spune ea, este una sinceră şi curată! NU pare deloc deranjată de faima de Don Juan pe care şi-a câştigat-o Codin şi delară că el este bărbatul care îi oferă ce are nevoie în acest moment! „Mie cel mai mult la el îmi place privirea. Are o privire foarte veselă, sinceră, curată şi îmi place asta”, a mai spus Maria ăn emisiunea „Agentul VIP”

 

Related posts

Inna pozează din ce în ce mai goală (foto)

admin

Gabi Firea, în rochie rosie scurta în luna a 7-a (foto)

admin

Jennifer Lopez, cu celulită și vergeturi în costum de baie (foto)

admin

Leave a Comment