Vedetele noastre

Andreea Spătaru şi-a scos fetiţa la plimbare (poze)

Andreea Spătaru, soţul, Sorin Marica, şi micuţa lor fetiţă de aproape două luni formează o familie fericită. Acest lucru l-au putut observa foarte uşor fotoreporterii Libertăţii, care i-au surprins zilele trecute pe cei trei pe când ieşeau din locuinţa lor din zona 1 Mai, din Bucureşti.“Atenţie, să n-o scapi!”, pare să spună Andreea, care se grăbeşte să o ia în braţe pe Sofia Maria. De fapt, tatăl micuţei, Sorin Marica, nu face altceva decât să se joace şi să-şi pupe prinţesaSunt foarte grijulii cu fetiţa

Sorin Marica a tras maşina în faţa scării, pentru ca iubita şi fetiţa lui, Sofia Maria, să nu meargă prea mult prin soare. De altfel, Sorin s-a arătat foarte grijuliu şi drăgăstos cu micuţa lui fiică în vârstă de aproape două luni.

 

Cât timp Andreea îşi aranja bagajele în portbagaj, Sorin a ţinut cu grijă landoul în care stătea micuţa, apoi, ajutat de Andreea, a luat- o pe fiica lui în braţe. Preţ de câteva minute, acesta şi-a pupat fiica în plină stradă, apoi s-a strâmbat în fel şi chip pentru a o face să râdă.

 

Related posts

Şerban Huidu către Mircea Badea: “N-ai ouă să-ţi recunoşti greşeala”

admin

Monica i-a dat liber lui Iri la femei! Dar el nu vrea să se ducă

admin

Mihai Bendeac îşi laudă co-prezentatoarea: “E complet dementă!”

admin

Leave a Comment