Vedetele noastre

Plecarea Mihaelei Radulescu, asteptata de colegii de trust

“Cand cineva iti spune ca esti beat, poti sa gandesti ca e nebun, dar cand mai multi iti spun acelasi lucru, ar trebui sa mergi la culcare”, spune o vorba din popor. Intr-o poveste de genul acesta se afla Mihaela Radulescu si o parte din colegii sai din trustul Intact, printre care Mircea Badea, Dan Capatos, Victor Ciutacu, Cristi Brancu, Madalin Ionescu, Lucian Mandruta, Andrada Moga si poate ca lista ar continua daca ar avea si altii curajul sa-si exprime punctul de vedere in legatura cu diva.Dupa ce emisiunea “Stele sub lupa” de la Antena 2 a fost desfiintata pentru ca producatoarea si-a permis sa-i insceneze Mihaelei o farsa greu de digerat, si alti antenisti au patit-o pentru ca si-au exprimat, public si cat se poate de sincer, parerea despre colega lor.Dan Capatos, amendat pentru ca a vorbit-o de rau pe Mihaela Radulescu


Dan Capatos a primit o amenda usturatoare pentru ca, in cadrul emisiunii “Un show pacatos”, a facut aluzii referitoare la decizia Mihaelei de a pleca din Romania. Tocmai de aceea, intr-o editie a emisiunii, Capatos s-a abtinut in a comenta, din nou, acest subiect: “Dupa ce va pleca Mihaela in tarile calde la iubitii ei multi si bogati, va voi povesti un episod in care am fost eu amendat aici, la Antena 1, pentru ca m-am luat de diva. Dar cred ca mai are o saptamana de contract asa ca n-am voie sa zic. Asteptam sa plece!”. Contactat de Gardianul, Dan Capatos s-a ferit sa ofere detalii privind aceasta intamplare si a asigurat ca, imediat ce Mihaela va pleca de la Antena 1, va spune mai multe: “Acum nu pot sa spun nimic. Va rog sa ma intelegeti! Nu am voie, prin contract, sa mai vorbesc la adresa Mihaelei Radulescu pentru ca iar imi iau amenda. Dar, dupa ce va pleca, va voi da detalii si eu, si Brancu, si altii”.Mircea Badea: Este un pic prea sensibila!


Pentru ca s-a aratat neincrezator in campania antifumat sustinuta de Mihaela, Mircea Badea si-a atras dispretul divei, razboiul mediatic iscat intre antisti stingandu-se relativ repede din pricina aceleiasi interdictii stipulate in contract de a ataca, in vreun fel, un coleg de trust. “Mi se pare dezarmant ca un coleg, care mai este si nefumator, nu-mi sustine campania antifumat”, a declarat Mihaela la vremea aceea, imediat primind si replica usturatoare a lui Badea: “Eu cred ca doamna Radulescu este un pic prea sensibila. Adica orice fel de atitudine sau comentariu care nu înseamna proslavirea augustei persoane, deci ce nu înseamna prosternare în fata performantei profesionale sau umanitare a doamnei Radulescu e taxata drept un afront. Adica singura mea posibilitate de coleg era sa fac trei plecaciuni si cumva sa înceapa sa-mi curga o lacrima în coltul ochiului ca Andreei Marin. E un pic prea sensibila si orice fel de atitudine sau comentariu care nu e vecin cu idolatrizarea persoanei domniei sale, automat e o dezamagire. Daca voiam sa atac campania, ceea ce nu am vrut si nu vreau, o atacam!”.Victor Ciutacu: Sa invete sa scrie!


Si Victor Ciutacu a fost tras de urechi de Mihaela Radulescu pentru indrazneala cu care a sfatuit-o sa nu mai foloseasca abuziv cuvantul “Romania”, dat fiind mesajul de adio al divei care suna cam asa: “Sunt convinsa ca si eu, si Romania putem trai una fara cealalta…”. Deranjata, Mihaela a scris un editorial in “Jurnalul National” in care a aruncat cu venin spre Ciutacu, vorbind despre “niste ciutaci si bichiri si altii ca ei, treziti brusc la viata de folosirea «abuziva» a cuvantului «Romania»”. Ca urmare a aparitiei editorialului, Ciutacu i-a urat Mihaelei pe blog “drum bun si trai linistit pe banii «betivului» si «afemeiatului traitor in orgii financiare» la Monte Carlo” si a sfatuit-o “sa ia cu ea in avion o carte de gramatica, da’ sa n-o intoarca de-a josu-n susulea, ca se prinde lumea ca doarme”.

Pagina: 1 2

Related posts

Laurette, sex în subsolul unei vile din Cotroceni! (poze)

admin

Andreea Spataru, la spital cu fetita sa

admin

Cele mai tari momente de la „Dansez pentru tine!” (video)

admin

Leave a Comment