Sanatate

Gustari dulci care au sub 100 de calorii

Gustari dulci, perfecte pentru silueta noastră? Sună prea bine ca să fie adevărat, nu? Însă, e adevărat. Am găsit câteva gustari dulci care conțin mai puțin de 100 de calorii. Tocmai bune atunci când ești la dietă și ai chef de o mică „ronțăială”.70g iaurt cu 80 g căpşuni = 69 calorii.  Căpşunele sunt unele dintre cele mai bune alimente de vară: le poți mânca liniștită cu iaurt cremos pentru că iei doar 69 de calorii.Starbucks – Cappuccino cu lapte degresat = 76 calorii. Dacă ești dependent de cofeină ia-ți cafea de la Starbuck! E mai scumpă, dar are mai puține calorii.Un biscuite cu ciocolată = 60 de calorii. Te scapă de pofta de dulce seara și nici nu are multe calorii. Cu toate astea, oprește-te doar la 1, ca să nu te simți vinovată a doua zi.Patru bezele = 90 de calorii. Consumate singure, prajite sau cu cafea, bezele mâncate după amiaza nu sunt o problemă pentru siluetă. Ai grijă să fie doar 4.Pară medie = 100 de calorii. Când ai chef dse un fruct, oprește-te la o singură pară. Este răcoritoare, dar are 100 de calorii.150g de iaurt de vanilie = 74 calorii. Este delicios dacă e rece și iei și o căpșună la el. Dar doar una, altfel depășești 100 de calorii.Două bucățele de tort Jaffa (fructe) = 90 de calorii. Este un desert delicios scăzut în calorii. Are doar un gram de grăsime și e perfect „ronțăit” la prânz.Patru felii de mango = 90 de calorii. Sunt dulci și le poți mânca după cină. Ai grijă, însă, să nu te încumeți la tot fructul pentru că aduni prea multe calorii.Un mini baton de ciocolată = 95 de calorii. Ahh, o înghețată gustoasă în lunile de vară. Sună bine, dar nu avem voie. Încearcă un mini baton de ciocolată ca să îți treacă pofta. Are mai puține calorii.Două kiwi = 58 calorii.
Kiwi este fructul ideal pentru a înlocui banana. Este dulce și nu conține foarte multe calorii. În plus, este și zemos…Un pahar de suc de portocale = 100 de calorii.
Un pahar de suc de portocale îți asugură necesarul de vitamica C pe zi și este sărac în calorii. Așa că, bea-l cu plăcere.Un iaurt Müller ci cireşe = 96 calorii.
Ideal pentru o gustare în timpul zilei, acasa sau la locul de muncă: plus că îl găsim în diferite arome, cum ar fi afine şi zmeură.O felie de pâine prajita + marmeladă = 100 de calorii. Se face rapid și este delicioasă. Este gustarea de care te poți bucura doar în weekend, când îți faci mai toate plăcerile, cu limită.

Related posts

Slăbește sănătos în 14 zile cu o dieta de detoxifiere

admin

Bananele, printre cele mai bune antidepresive naturale

admin

Animalutul tau are nevoie de vaccin pentru o viata lunga si sanatoasa. Afla mai multe de la specialisti

admin

Leave a Comment