Cotidian

Află care sunt cele mai mincinoase zodii

Unele zodii au o naturalețe înnăscută vine vorba de minciuni şi înşelătorii. Iar unii bărbaţi se pricep de minune să le potrivească sau să te ducă cu vorba. Secrete şi timidităţi? Mai degrabă minciuni cusute cu aţă albă.În dragoste, bărbatul Berbec ar spune orice ca să facă o impresie bună femeii pe care vor să o cucerească. Înflorește din dorinţa de a obţine ce îşi doreşte. Lauda de sine îi miroase a bine, chiar dacă e pe jumătate mincinoasă.Fire impulsivă, Berbecul minte câteodată aproape fără să vrea. Lansează tot felul de promisiuni sau declaraţii pe care le regretă apoi: ştie că nu şi le va respecta.Gemeni (21 mai – 21 iunie)


Nativul în Gemeni te minte în faţă fără să clipească. Omul ăsta are două feţe. Planeta care îi guvernează pe Gemeni este Mercur: planeta trăncănelii şi a isteriilor.Bărbatul din Gemeni e instabil şi indecis, are tot felul de ezitări pe care şi le rezolvă prin minciuni. Are fler de escroc: minte şi le potriveşte.Rac (22 iunie – 22 iulie)


Inspirat de Lună, barbatul Rac e plin de toane si de inventii. Este maestru in arta manipularii și se preface ca sa obtina ce isi doreste.Tine strans de secrete si n-ar da nimanui reteta succesului sau. Colac peste pupaza, ii place tare mult barfa si, superficial cum poate fi uneori, va raspandi zvonurile care ii ajung la ureche.Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)


Sunt doua tipuri de personalitati care se dezvolta sub acest semn, iar pe unul dintre ele il caracterizeaza ipocrizia si infidelitatea. Ceilalti isi atenueaza aceste slabiciuni si ajung chiar sa le depaseasca.E greu sa faci diferenta din prima pentru ca barbatul Sagetator e in general deprins cu arta argumentatiei si e recunoscut pentru forta lui de convingere.Peşti (19 februarie – 20 martie)


Bărbatul din Peşti e neiertător cu minciuna şi dacă află că l-ai dus cu vorba cu greu îşi va mai recăpăta încrederea, scrie Realitatea.net.  Cu toate astea, îşi permite câteodată purtări mai alunecoase și i se mai întâmplă să şi mintă.Are oricum o aplecare spre secretosenie iar unele tipuri de Peşti sunt escroci şi mincinoşi profesionişti. Cu toate că de obicei ei sunt cei escrocaţi, căzând pradă din cauza naivităţii lor. 

Related posts

Apple a publicat prima poză cu iPad 3 (foto)

admin

Julio Iglesias, ovaționat de 8.000 de români, la Sala Palatului

admin

Iată cum arată următorul Logan (poze)

admin

Leave a Comment